|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
agp 4x ne radi
imam soltekovu sl-65kv2-t plocu sa via apollopro cipsetom 133t i radeon gexcube 9550 xt pa kad mi je u BIOS-u postavljen agp 4x onda normalno boota al kad ude u win onda se texture izmjesaju
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jesi instalirao VIA Hyperion 4in1 drivere? Ako nisi: http://www.viaarena.com/default.aspx...D=1&CatID=1070
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
|
a ne. ja vodim racuna o svom kompu mljac kaze da je to zbog nekompatibilnosti via cipseta i grafickog cipa 9550??? kad sve geforce rade. sad cu ziher pozalit sto sam preso na ati. zapravo vec zalim
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Mozda da probas staviti stariju verziju 4in1 drivera jer ovi novi imaju podrsku za sve VIA-ine chipsete pa pokvare neke stvari na starim chipsetima. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
za tu ploču NE koristiti novije 4in1 od 4.43v ...
#8 | |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
nije Ti kriva ATI-ca nego VIA-susjed mi kupio 6800gt nešta,neznam točno koja-ni bitno i popizdio dok je dobio bez artifakata.Isto VIA ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Negdje sam pročitao da ATI 9000-9800 serije imaju problema sa VIA chipsetom. Ne znači da apriori sve imaju problema ali nije iznenađenje ako se pojave problemi. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
|
Probudio si temu staru godinu i dva mjeseca ![]()
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|