|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
(riješeno) Amd Radeon XFX 7750
Danas sam kupio navedenu grafu ali ne dolazi slika.... čujem speaker što znači da je sve u redu sa ostalim dijelovima. Stavio sam drugu grafu malo stariju na njoj radi sve super (Na njoj sam i napisao ovaj post) Grafi nisu potrebni nikakvi dodatni kablovi za napajanje dali je problem do grafe ili nešto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Koje si sve konektore i kablove probao: DSUB/DVI/HDMI?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tvoja mb ima = 1 x PCI Express 2.0 Tvoja grafa ima = PCI-Express 3.0 x16 Tako da je ocito da se mb i grafa "ne vole". Bilo je xx takvih slucajeva tu na forumu. Spasa ti nema ukratko.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
To nemora biti slucaj i moja je PCI-E 2.0 i radi savrseno jednimo me sekira HDMI na njihovim driverima. Pokusaj ocistiti CMOS. I kakvo napajanje imas? To što je to kartica bez dodatnog konektora za napajanje ona ipak trosi.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Riješen je problem i nema veze što je mb 2.0 samo nemože koristit adapter.... što je pomalo glupo nego sad baš moram kupit kabel vga ž na vga ž glupost al ajde.... imao sam dvi na vga kabel, pa zbog njega nije bilo slike ali kad sam probao neku kramu od crt monitora odmah je upalilo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Zato sluce uputstva odnosno imam istu grafu odmah cim sam otvrio grafu neki letak nest dvi to vga...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|