|
![]() |
#1 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Riddick i open GL
naime radi se o doticnoj igri.Sve se super instalira, nabacim*** pokrenem i javlja and I qoute Application requires display driver that supports OpenGL 1.3 or higher. Graficka - citaj sig.Ocito je malo prenova za igru.Uglavnom probo sam sa riddick_update_eu_10.11 i ne pomaze mada se igrica pokrene ali stane na samom pocetku. Pomazite, prevrijedna mi je kartica da sjedi besposlena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pošalji mi mail na PM. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Re: Riddick i open GL
Citiraj:
..................... Imao sam isti problem sa svojom grafičkom karticom , tada sam imao 77.77 drivere. Sa 71.89 mi je šljakala bez bed-a.
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Re: Riddick i open GL
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
|
Re: Re: Riddick i open GL
Citiraj:
i meni se ruši, izađe iz igre? WTF?? ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Re: Re: Re: Riddick i open GL
Citiraj:
Skužio sam da normalno radi na picekima s AGP grafuljama ... jer mi je radio dok sam imo 9600Pro i kasnije 9500np@9700....onda sam uzo nov komp i X800XL i nije htio radit (kad uđeš pod options na setup auta samo izbaci iz igre) frendu na X800XT PE AGP normalno radi, dok Daddy-u na 7800GTX isto ne dela (al dobro on ima lošu karticu na kojoj u zadnje vrijeme niš ne dela kak treba....divX-i su mu tamni, pa riddick ne dela, cccc ![]() ne fakat jedino logično rješenje je to da odbija radit sa PCI-X karticama...(prvo sam mislio da je to do ATI-ja ali ni na nVidiji ne dela) Ali ti imaš 6800LE a to je AGP pa zakaj tebi onda šteka :confused: inaće sve ostalo radi kak treba....
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
ma ZED misli da mi imamo kopiranu verziju, ma kakva kopija... joj ZED... kak si to mogo pomislit? ![]() Edit: ja imam AGP grafu pa mi izlazi. ![]() mislim da se i komeku ista stvar događa?:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
da fakat ZED mislim ono kaj je tebi..pa ja sam je pošteno platio frendu koji ju je dobio od frenda koji je dobio od drugog frenda koji ju je slučajno našo na podu kod tamo nekog dečka koji ih iz nekog neobjašnjivog razloga ima jako puno....(mislim da on to radi nešto iligili) P.S. dobro ja sam je još dvaput prekopiro al ono tek tako da vidim dal mi nova prža dela... (nemojte nikom reć)
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
The Kwisatz Moderach
|
Damn u BM ti sve kaj mislis ne mislis dobro. Na kraju smo svi sa riddicka presli na colina 05 zbog tebe WTF, napravi svoj thread pa raspacaj svoje teorije ![]() Ante sala, sala!No dobro ipak saljem PM toru, mozda covjek ima neko ovozemaljsko rjesenje.javim kaj se desilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Buraz pa i ti si se bio složio da bi ona moja teorija mogla bit točna ![]() Inače sad bi mogli ovu temu preimenovat u ´nepoznati misteriji Colina i Riddicka´ ![]() ![]() Ajde ajde nadam se da ćemo uskoro pronać rješenje jer ćeš mi više krv popit s tom karticom....stalno se nekaj buniš... ![]() 1. driveri (nemreš niš nać za 7800GT GTX a da je dobro) 2. OC -> neće ti GPU preć 499MHz :confused: (fakat mi te žao, ali kartica je spora pa se mora navit do bola ha? ![]() 3. neće prek 9000 u 3DM05 : nono : : bonker2 4. Neke igre imaju problema s njom ![]() E fakat otkad smo uzeli nove kompove kosa mi je počela otpadat ![]() Ajde ajde nije sve tak crno ![]()
![]() |
#15 |
The Kwisatz Moderach
|
Vidis da se dosta dugo znamo. Mislis da je meni 9K u 3DM05 dosta, dream on, mene ne zadovoljava 5,7K ![]() I da driveri ne dopustaju preko 499 jer jos nasa draga Omega nije izbacila za gF 7xxx nista.Mada i za njih sumnjam.S cime su oni na reviewu nabili 507 nije mi jasno. Naci cemo se mi koji put kod mene ili tebe na LP pa da vidimo ko je daddy u cmr.BTW nema vise tvojih rekorda iz tvojeg savea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
The Kwisatz Moderach
|
Da ne voli me.malo mi je tvoj monitor premali, bezicna veza tastature prespora, nas kak je ![]() Ma znas da ja moram pojedine stageve preci 50 puta da skinem rekord.I slomiti 12 tipki.Ko bi reko da je Logitech toliko cvrst. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|