|
![]() |
#1 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Spin Tires
Sto je Spin Tires? - Spin Tires je "nova" simulacija voznje, off-road i to ni vise ni manje nego kamiona i raznih (koji ce tek biti implementirani u igru) jeepova Po cemu je sad ovaj naslov drugaciji od ostalih? - Za poceak Spin Tires nudi fantastican osjecaj voznje po neravnom, muljevitom ili pak stjenovitom terenu. Glavna karakteristika ove igre je deformacija terena koja uvelike otezava prelazak misija (tek ce doci s novim demo nastavkom) Ukratko - Glavni cilj igre je dostavljanje odredenih tereta do cilja (hangara). Igrac sa svakim uspjesnim dostavljanjem dobije bodove koje moze iskorititi za otkljucavanje novim kamiona, upgradea i slicno. Da sve to ne bi bilo dosadno brine se (poprilicno) napredna fizika u igri; bez problema cete zapeti u blatu, prevrnuti kamion na kosini ili jednostavno zapeti u vodi. Da bi sve to lakse savladali igra nudi mogucnost koristenja diferencijala, nizih i visih stupnjeva prijenosa kao i odabir pogona (4x4, 6x4, 10x10 i slicno) Za sada se samo moze probati neograniceni (vremenski) demo koji nudi jedan kamion ili stara verzija gdje se mogu obavljati zadatci ali ima vise gresaka. Inace igra izgleda obecavajuce i radi bez problema. Zasto ja sve to pisem? - Pa kao prvo da upoznam ljude sa, recimo, nepoznatim naslovom. Uz to igra se trenutno bori sa Kickstrater-om i dobivanjem sredstava za daljni napredak. Pa eto ukoliko imas vas koji mozda mogu izdvojiti nesto novaca (iako je ljuta kriza) bilo bi dobro da podrzite igru. Da ja ne duljim (ionako vec dug post) evo video i link za stranice igre da se lakse odlucite ![]() Official Site Kickstrater
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedino šta mi se sviđa u videu je ovo kako ostaju tragovi, tj. rupa od guma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
|
Kako je ovo tek, ajmo rec, beta developeri s kojima sam pricao obecavaju ogroman napredak ukoliko se uspiju sakupiti sredstva za dalje. Navodno bi dobili cockpit view, ostecenja, potrosnju goriva, razliciti (podesivi) pritisak u gumama i jos puno puno drugih stvari. Ja sam podrzao igru (vec sam napravio i mali review na mojoj stranici), pa eto nadam se da ce stvarno napraviti dosta toga. BTW nisam odavno vidio igru u kojoj je zvuk motora ovako realan i dobar ![]()
![]() |
#6 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.oovee.co.uk/spintire-download-mirrors/ novi techno demo. Sa malim UAZ jeepom. Ako ste instalirali onaj od 13.5 , onda ga obrišite i skinite ovo ponovno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo probao malo demo.. Uf, bome je ovo teško.. Blato na svakom koraku, mekano kao da je putar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Izgleda ovo odlično, sada ću isprobat demo! Nadam se da će uspijeti! Igra je predobra! Kako lako zapne u blatu, vožnja u vodi mi je malo smiješna jer vidim kako mi se jeep napunio vodom, ali nema frke jer je zakon! Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 27.05.2013. u 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A di je voda? Ja se ne mogu maknut sa onog blata na početku, odnosno popnem se lijevo gore ali tu zaglavim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Voda ti je, kada odmah na početku kreneš vozit ( uključi 4x4) i vozi i onda ćeš doći na križanje i skreneš desno i samo šibaj ravno i doći ćeš kao neka rijeka ide i samo u nju uletiš i možeš još ići ali ja nisam imao vremena.. sve u svemu i ja čekam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Never Forgetti
|
Ako imate volje i zelje (naravno) mozete skinuti besplatnu verziju od 2012 ili 2011 ako se ne varam, e sada da ukratko recem. Za tu staru verziju imate bezbroj modova koji dodaju mape, kamione, aute, jeepove i nove misije itd. Meni osobno zanimljivje od samoga tech-demo preview-a u kojem nema misija i slicno. Na staroj verziji je malo losije napravljena simulacija blata i vode (meni osobno niti malo ne smeta jer je razlika mala) tako da ja jos uzivam u staroj verziji ![]() Ako vas zanima neki mod imate u mom potpisu site sa nekim od tih, a google vam je prijatelj za dalje ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 27.05.2013. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Never Forgetti
|
Evo od sada je dostupna i sluzbena stranica, takoder novi Tech Demo je dostupan za download (nova mapa i svasta jos, neki tweakovi i optimizacije) Sluzbena Stranica
![]() |
#16 |
Never Forgetti
|
Fali jos cca 5 tisuca na kickstarteru i onda mozemo ocekivati punu verziju igre sa svim elementima i misijama ![]()
![]() |
#18 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Skupili su preko 40 000 , ima još 6 dana, pa da naprave i Cooperative Multiplayer!!!!! Yea! ![]() Zadnji update sa mapom je brutalan, sama mapa je odlicn,a napokon su stavili nesto sta sam zamisljao , a to je npr. kanal sa vodom uz cestu i poligon za ovu živinu od kamiona.!!!! Sad se nadajmo da ne poberu lovu i bok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Never Forgetti
|
Pregovori s developerima za "exclusive" info u tijeku, nadam se da cu saznati puno vise detalja koje cu objaviti na svom site-u ![]() BTW ukoliko se skupi 50k ide se na izradu MP verzije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|