|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
imac 27 vS mBP 2,7ghz retina + dell u2713hm
Dvoumim se.... ![]() iMac 27, 3.4ghz 16gb rama, 2gb graficka mislim 1tb + ssd od 128gb... Morao bi uzet jedan dobar UPS znaci jos barem 200eur vise. ili mBP 2/2013 15'' 2,7ghz, retina 16gb rama, 512 ssd, graficka mislim da je nvidia 1gb. znaci to je zadnji model mbp-a. uz to moram uzet vanjski ekran sa visokom rez. dell u2713hm. mBP mogu dobiti za 2250eur a ekran recimo oko 4300kn. sta napraviti? opcija 1 ili 2? opcija dva je skuplja ali budem mobilan.... hvala LINK: iMac 27 spec. ( NOVI zapakiran) eventualno ovaj LINK: iMac 27 polovan (16gb rama i graficka 2gb, 1tb 7200) jer ga mogu dobiti za dosta jeftinije, polovan oko godinu dana star. Kupljen sredinom 2012. LINK: MacbookPRO 2013 Retina spec. (novi zapakiran) Zadnje izmijenjeno od: JoZoFX. 08.05.2013. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zavisi koliko ti je mobilnost bitna. Imam rMBP, ali i bas tu verziju iMac-a 27 (mid 2011). Ukoliko ti mobilnost nije toliko bitna, onda definitivno idi na iMac. No ne na ovaj novi, idi radije na jeftiniju verziju, jer SSD lako ugradis u taj model cak i bez izbacivanja optike. Mada mislim da ti taj polovni iMac nema 2GB graficku, vec 1GB. rMBP je fantastican laptop, bolji nisam ni vidio a ni koristio. A koristio sam stvarno sve i svasta. Baterija traje stvarno dosta dugo (6-7h bez problema), brz je i najbolji ekran na trzistu. Nakon par dana koristenja rMBP na drugim ekranima poceo sam kuziti pixele ![]() No opet, rMBP je tesko popravit u slucaju bilo kakva kvara. I to je velik problem, jer ipak je to nova linija i ne zna se jos uvijek ima li ikakvih 'musica'. Moj je star 7 mjeseci i nisam imao nikakvih problema. No obavezno provjeri koji display dobijes, jer ako je ovaj stari LG onda se pripremi na ghosting probleme. Iako su te povukli sa trzista, pa sumnjam da mozes dobit taj model. No ako ti mobilnost nije bitna, idi po iMac-a. Meni i dan danas primarno racunalo, iako sam od firme dobio i rMBP 15. Jeftinije te izadje, i manje je rizicna kupnja. U svakom slucaju nadoplati si za dodatnu garanciju, posebice ako mislis ici na rMBP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|