|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
TV kartica Pinaccle
Dvoumim se između ovih TV kartica http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1201017 ili http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=3754 Zanima me da li stvarno sve to dela kako je navedeno u opisu proizvoda, tj. kakva su iskustva ako netko ima nekaj slično???? Da nebi bilo nismo znali (neka softverska ograničenja i ta sranja - kako to već vrli nam proizvođaći znaju napravit) Sječam se kad je frend kupio jednu Pinnacle karticu pa mu je u softwareu bilo onemogučeno pola mogučnosti - tipa "E dečko to se posevno plaća" a i ovak je na istu iskeširao oko 1,5 k kuna i na kraju tak popushio... Prvenstveno me zanima opcija "Direct burn to disc of recorded MPEG1 and MPEG2 streams from the PCTV Vision capture library" i "Digital MPEG VCR for TV and video recording from Camcorder, VCR or DVD-Player" jer imam dosta prastarih VHS kazeta, sa kojih bi htio sačuvati sadržaje (svadbe, krstitke i to ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
preporučam ti leadtek tv2000 ili jaču jer manje opterećuju sistem, a kvaliteta slike je super. cijena je isto u razini ove dvije.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Slabo se snalazi s tim TV karticama.... Mogu li one sve delat kao što je gore navedeno???? trebao bih direktno snimanje na HDD u nekom od videu "alternativnih" formata ili čak prženje na CD/DVD u realnom vremenu - ako je moguće - tako bar piše u specifikacijama za ove.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
|
ja bi ti takodjer savjetova neku od leadtekovih kartica po meni daje jednu od najboljih slika i ima nevjerojatno jednostavan a mocan softver. programcic ima svega par botuna s kojima mozes sve napravit. podrzava i capture u mpeg formate ako se ne varam i njihov software podrzava direktno przenje na dvd-ove ali je neko bas nedavno posta neki problem vezano s tim pa je upitno koliko to radi ne samo kod leadteka nego i inace mislim da nema tv kartice koja nema composite ili s-video ulaz koji su ti potrebni za capture s videa ili kamere na disk e i na kraju leadtek kartice imaju odlican daljinski
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
|
e i da jos napomenem neki programcici poput nerovision expressa nude direktan capture na dvd
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Thanks na dosadašnjim odgovorima.... Zaboravio sam napomenuti da kartica mora biti "visoka" max 8 cm jer je kućište desktop, pa nema previše mjesta u visinu... Zato sam prvenstveno gledao pinnacle... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|