|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Dell U2312HM pitanje
Pozdrav, zanima me da li je ovo IPS Glow koji je normalan ili treba da reklamiram monitor(b50 c/75).Takodje me zanima do cega moze da bude posto je spojen sa dvi to dvi kablom na gtx 460 da je slika kao bledja i mozda blago ali vrlo blago mutna/sivkasta? hvala u napred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 15.03.2013. u 21:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
To je zato što sjediš u potpunom mraku u sobi ,takve stvari se rješavaju tako da na neki način osvjetliš sobu(može neka lampa iza monitora).Ovo nigdje ne prolazi garanciju jer nije kvar već je takav ekran i to ne utječe na kvalitetu same sike.Ako ti to smeta onda nisi kupio pravi monitor za sebe jer je to navedeno u svim recenzijama te stotinu puta spominjano po ovim forumima.Meni ne smeta ni najmanje jer nikada ne sjedim u potpunom mraku u sobi(volim svoje oči malo više od toga). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro receno. Ni ja nikada ne radim za kompom u mraku, cak ni tv ne mogu gledati i jos drzim brightness na 20%. Tv isto ima ips panel, lg, i izrazenije je probijanje, ali stvarno ga je tesko primjetiti osim ako bas ne obratis paznju na to u tamnim scenama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jučer kupio U2312HM, zanima me je li ovo standardni back bleeding ili sam ja dobio neki primjerak s jačim back bleedingom? Mislim, ne smeta mi jer ga uglavnom koristim za CAD, al čisto da znam. http://i.imgur.com/21cqYUX.jpg Tvorničke postavke, samo brightnes povećan na 100%, normalno osvjetljena soba, spojeno preko VGA http://i.imgur.com/JYZhuae.jpg Tvorničke postavke, brightnes povećan na 100%, polumrak u sobi, spojeno preko VGA |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je na 2412 brightness na 35, i to je recimo dosta visoko, s obzirom da vlasnici takvih i sličnih monitora obično brightness drže niže, stoga slobodno probaj sa nizim brightnessom, oči ce ti biti zahvalne. I obavezno od kuce ponesi dvi kabel i spoji taj monitor kak spada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Bum, a jel ovaj bleeding ok ili jak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja po danu drzim na 40, navece kad igram na 20 a kad oden leć i upalin tv tuner onda na 0 . ( profil sa tft central : rgb 92/88/98 - i boje i bjela se čine ljepše nego po difoltu di je sve na 100 ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|