|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Plastične distance za matičnu ploču
Pozdrav, Da li netko zna gdje se mogu kod nas nabaviti plastične distance za matičnu ploču... Ovakve: Ima ih na ebayu 100 komada za 50kn, ali da ne čekam dva tri tjedna ako se može negdje kod nas nabavit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
u bilo kojem IT servisu ih se moze traziti, platis kavu za tih 10 komada koliko trebas. inace ovako posebno nove za uzeti, ne znam, nisam vidio.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
metalni dolaze sa kucistem i generalno nije svejedno. najvise zbog navoja u sam metal kucista, a drugo zbog visine. tako da je sa plasticnima barem navoj - nebitan. iako naravno da i visina moze predstavljati problem, jel ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Namjena plastičnog distancera sa slike u prvom postu nije montaža na mjesto gdje ima navoja za montažu, nego na mjesto gdje ga nema, a to je desna strana mbo traya u jeftinijim i starijim kućištima. @Matko_STR Ako ti ih ne treba puno, možeš ih naći u starim kompovima. Ima ih u više verzija, različitih visina, boja, sa navojem, bez njega...na ovima s navojem, ako bi ti pasala visina bez navoja možeš ga odrezati ofc. Bitno je da ga prilagodiš svojim uvjetima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|