|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Pomoć oko odabira ventilatora ili zamjene kućišta
Pozdrav svima, imam jedno pitanje za sve znalace dobre volje. Posjedujem Antec kućište - (http://mikescomputerinfo.com/buildcomputer1p2.htm) radi se o Antec SX1030B kućištu - izgleda da je stariji model srednje veličine u kojem imam i2500k clockan na 4 GHz i grafičku karticu Radeon 6850. Napajanje je 600W Chieftec zadovoljan sam sa performansama jedino me muče malo više temperature; npr. na Witcheru 2 grafička bude na 70 stupnjeva. Uglavnom, da riješim problem ugradio sam jedan 80mm ventilator (za 120 mm nema utora) koji se čuje ko sam vrag. Pošto kućište ima mogućnost ugradnje nekoliko ventilatora, mislio sam ugraditi jedan s prednje strane da upuhuje, jedan sa bočne strane također da upuhuje i jedan sa zadnje strane da ispuhuje vrući zrak. Zanima me na koji način mogu ta 3 ventilatora spojiti (MBO je AsRock P67 PRO3) na način da reguliram brzinu vrtnje ili kako mogu ugraditi 120 mm ventilator? Ukoliko imate prijedlog za novo kućište (što veće) u kojeg idu 120 mm ventovi do cca 500 kn samo recite, izgled mi je nebitan, što manje ledica i sličnih džidžebaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|