|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
mjesto nabave kompa
kupujem novu konfu pa neznam u kojoj firmi da je nabavim. mislio sam u hg-spotu ali ljudi mi je bas ne preporucuju pa sad neznam? |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Preporučujem ti Links ( www.links.hr ), preko webshopa sve kupiš i komp doleti u paketu, priključi i vozi Ja spadam među one kojima se hg spot zgadio, ja ne znam zašto s njihovom robom uvijek imam problema..ali sad sam se opametio ![]() No, uostalom, vodi se i prema tome gdje ćeš najbolje proći, nisu sve komponente svugdje slične po cijeni |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Tak su dobri da dobije i special edition grafu ![]() Ako ti nije stiska sa lovom kupi u linksu jer češ garant dobit najbolju uslugu za malo višu cijenu. Ako je stiska sa lovom odi na nabava itraži gdje su najjeftinije komponente. |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
|
Ma znam da ih ne rade i da nije njihova krivica ali malo mi je čudno da nisu isprobali konfu prije nego su ju poslali:confused: Šta ju više ne zamjeniš:confused: |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Sa 77.77 driverima su ''gotovo'' nestali artefakti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Znaci,ako u linksu kupim cijeli komp,i postom mi ga u rijeku dofuraju,mogu biti siguran da je unutra sve sto sam trazio?imam losih iskustava s tim... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Prekrsena pravila foruma!
ITpro - informatičke usluge i rješenja. Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 24.08.2005. u 00:03. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ovo ne spada pod Konfiguracije vec je pitanje vise za podforume Ostalo (gdje postoji slican thread i poll) ili Svastaru! Za informacije, zelju za prebacivanjem i ponovnim otvaranjem threada obratite mi se na PM! ZAKLJUCAVAM! Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 24.08.2005. u 01:54. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|