|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Acer Aspire - pregrijavanje
laptop je poprilično star, kupljen je nov daleke 2006., i od tad perfektno služi. za moje potrebe je i više nego dovoljan radi se o acer aspire 1640z. uglavnom, kad se laptop optereti ( kad je procesor na max ) tako može raditi svega desetak minuta, ventilator se pojača i laptop se ugasi. međutim, dok god je procesor namješten da radi na low, ili medium takvih problema nema. evo i problema: da bi gledao BRripove, treba mi max snaga procesora jer samo onda ide smooth. kako da to rješim? nova termalna pasta, drugi ventilator ili nešto treće? molim koju pametnu od iskusnijih |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Rastaviti, ocistiti prasinu i promjeniti pastu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti je do gledanja ripova, onda bi ti bilo bolje uložiti lovu u novi laptop jer kod njih dekodiranje na sebe preuzima grafa pa je opterećenje procesora zanemarivo.
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
koliko u servisu da očekujem novaca za novu pastu i čiščenje prašine? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
http://tim.id.au/laptops/acer/aspire...0z%201650z.pdf stranica 8/20, jednostavno da ne može jednostavnje, makni hladnjak proca, očisti prašinu, stavi novu pastu i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam imao slučaj da dva potpuno jednaka modela laptopa, jedan se grije više od drugoga uz isto ili slično opterećenje. Ipak je to potrošačka elektronika |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|