|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PC na TV LCD Samsung i TV LCD Tlefunken
PC (CPU G630, MBO integrirana grafička chipset H61) spojen na TV Samsung LE22C350D1W kao monitor već duže vrijeme bez problema, sa HDMI/DVI na HDMI, slika odična za sve pa i za filmove. Na isti TV (monitor) spajao sam i prijenosnik HP 620 ( integrirana grafika GMA 4500 HD) kabelom HDMI na HDMI. Sve radi bez problema. Gore navedni PC i HP morao sam spojit na TV Telefunken TH22D857 sličan TV samo dosta stariji, i ima HDMI portove. Kad sam spojio PC slika je ogromna i naprosto neprepoznatljiva slova i ikone, isto se dogodilo kad spojim i hp 620. Pokušao sam spajanje i sa drugom vrstom kablova VEGA VEGA, međutim problem je isti. Da još i to kad sam pušta film slika je bila smanjena na sredini ekrana isto manje više sve mutno. Na PC-u je Win 7 a na hp 620 win xp. Naprosto ne znam što da učinim da slika bude ok kao na Samsungu. Bolje da ne duljim, mislim da ste shvatili problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Stari tv vjerojatno ne podržava rezoluciju veću od 1280x768, provjeri koja je na PC-ima. Također provjeri frekvenciju osvježavanja da nije preko 60Hz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|