|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kako je sam fisher skutio 420w tagana:)
vrlo jednosatvno ukljucio je 12v stabilizator na plocu(aonaj mali 4 pinksi )i jednostavo riknulo napajanje...posto neznam cijeli story nek on isprica ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Khm. Došo ja kod frenda flashat bios na 6800 LE. Otvorim Case, i vidim nije mu spojen 4-pinski konektor od napajanja na ploču. Reko, daj ugasi mašinu da ti to spojim ![]() Spojim ja to. Reko ja njemu daj ga zavužgni.......Prassss!!! Šuzzz...Izlete osigurači u cijelom stanu, a buraz mu se u susjednoj sobi dere(igra Spliter cell, na svom novom kompu): "koj kurac sad?kaj mi se komp ugasio? ![]() ![]() ![]() I tak. I onda koj kurac? Zovi fiša ![]() Pa smo zakljčili da je napajanje samo otišlo hvala bogu. Ja sam zabrio da sam spalio pol kompa ![]() ![]() I jebi ga. Kak se to dogodilo neam pojma. Lijepo spojio di treba i ošlo sve u kurac ![]() Crni tagan, 420 W. Ošo u mirovinu ![]() Fiš ga je šnjofal ![]() I sad? Ko je tu lud? ja kaj sam spoji di treba, ili je tagan imal žutu minutu? Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 19.08.2005. u 00:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ps ak bude bananse s garancijom...javi za 20 min stizem i rjesavam to za 5 min ![]() ![]() e da brijem da je sam osigurac u samom taganu vrisnul al sve je moguce...najrade bi ga sam otvoril...al to nemrem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Nema beda, javim. Ma možemo se svi jopet zaletit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() sala ps hebiga ja znam kaj radim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Pa Vi ste genijalci :burn: Stvarno se ne mogu nacuditi sto sve mozete "napraviti" ![]() Mora da te taj tip preporučio i svojim frendovima s viškom para ![]() ![]() No, jesi li bar uspio fleshati bios na grafi? :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL ![]() I ti bi moju grafu flešo. No way ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
Koji si ti stručnjak Sam ![]()
![]() |
#13 |
the luda ribetna
|
hehehe ma jok znas mene...naravno da jesam...i instalirao mu sata disk i formatirao itd tid...al opet kad sam ja vidio da je ubil tagana 420...krepnuo sam od smeha ![]() ps kaj je tznacilo vi? ja tu izvlacim ljude iz gabule a vi meni tako ccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Resistance is futile
|
Budi sretan da pise Vi, to je iz pristojnosti. Nismo svi "made in Balkan" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ja se više ne približavam tom kompu ![]() Sutra mu dolazim mrežu sredit, jebote nebi se čudio da mu cjeli stan grune u vatru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() : lol2 : još pokušavam zraka uloovit ![]() ![]() ![]() Evo za svaki slučaj, zove se Borna, ovdje mu je nick "Aviator", samo kaj ima 2-3 posta. Evo ja sam zapalio svijeću na prozoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Resistance is futile
|
Citiraj:
![]() Ja sam sam svoj majstor i da, imam Tagana, i da, imam i flashanu grafu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Nije neki materijal za hvaljenje, al .. iskreno ljudi moji .. 5 puta sam zalio matičnu s vodom, 2-3 puta kratko spojio kada sam na živo spajao ventove (jednom samo otišao disk) i jednom matična kada je mem. bila na pola stavljena unutra, nešto je smetalo pa nije sjela do kraja i dim ... Uglavnom ... kratko sam spojio par puta ENERMAX, lik se samo ugasi .. i ugasi cijeli komp .. I neće palit, dok ga ne ištekam 20 sec iz struje i pali i idemo dalje .. Moram pohvaliti pokojnu ploču da je bila strava, nakon tek 5 zaljevana vodom je otišla ... A Enermax i dalje pegla :P P.S. naslov teme, kako je skutio 420w Tagana ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
M.U.P.
|
Čekajte da se Lord javi ![]()
![]() |
#25 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
...evo čitam i ne vjerujem... znači tagan ne valja!!! ![]() pa to ni moj ever power nebi napravio, toliko o stvari idemo ne krivca...:clap: sam hura hura hura neznam na ćemu al svaka ti dala! ![]() i kakav je osjećaj skurit tagana? ![]() ![]() daj napravi reprizu, snimaj i stavi film na forum, da mogu pojest kokice koje sam danas kupio!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
***2CROwded***
|
Ma ok uglavnom morao sam sklopku u 0, pa onda opet na 1, .. al imam tih par sec čekanja ... to je vjerovatno radi ploče bilo .. To kada se zblesa, iskopčam napajanje, 20 sec (do zvuka koji je prepostavljam pražnjenje kondenzatora), pa kres i sve ide .. Ma htio bih si složiti neki ok komp koji će mi biti zatvoren i sve ok, jer mi sada sve viri i tak, mogu s nogom kiler sj... a da ne kažem da mi tastatura skoro svako malo zvekne u vodu, hvala Bogu što mi pada vodoravno na kantu pa nemože ući u kantu ![]() Čudno mi je da Tagan ode ? Prije bih rekao da je osigurač u njemu otišao .. Al ima garanciju neka to oni vide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Al onda kad sam vidio da je komp "mrtav", stislo me u želucu. Mislim, skurio tagana od 650 kn. Prvo pitanje, jebote led, valjda mu neću morat kupovat novi ![]() Ček, al kad pogledaš, kaj sam ja skrivio? Stavio 4-pinski konektor di treba ić... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
***2CROwded***
|
Možda ga je nešto kratko spojilo, .. nešto metalno ? U biti nisi ti ništa kriv .. , ali objasni ti to frendu ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|