| 
 | |||||||||||
|  22.10.2012., 00:27 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2012 Lokacija: Vinkovci 
				 | 

(riješeno) Logitech MX Revolution - problem s punjenjem
			 Ekipa, zadnja dva dana mi se pojavio problem sa punjenjem mog pracova iza naslova. Kad ga stavim na dock, počnu svjetilit zelene lampice da se puni i odjednom počne da blinka crvena i tako cijelo vrijeme u krug, par sekundi puni pa onda ne. Baterije su mu na 50%. Počistio sam mu kontakte za punjenje na mišu i na docku, ali i dalje isto. Jel imao tko ovakav problem i kako ga je riješio? Negdje sam pročito za ovaj problem i tip je ispraznio baterije do kraja i tek onda ga je uspio napunit kako treba i pri svakom sljedećem punjenju mora do kraja ga ispraznit jer inače se događa stvar koju sam vam opisao. E sad po setpoint-u, kaže da će baterija trajat još 4 dana, pa me zanima jel netko imao ovaj problem i kako ga je uspio riješit (malo sam nestrpljiv, treba dočekat da istekne baterija pa da probam ovo sa praznom baterijom). Hvala | 
|   |   | 
|  22.10.2012., 19:38 | #2 | 
| Premium Datum registracije: May 2010 Lokacija: Karlovac 
				 | Stavi baterije u tatinu maglite-icu, potroši ih za pola sata pa puni. 
				__________________ Udomljujem stare laptope i njihove dijelove.   | 
| ![[GOW]Nec je offline](images/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  24.10.2012., 21:23 | #4 | 
| NITKOV Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Zagreb / Maksimir 
				 | Mda, da mi je vidit meglajticu u koju ide baterija iz revolutiona. Inače, revo zna imat problema s punjenjem. Meni osobno nekad ne želi iz prve počet punit, nego ga treba 5-6 puta dignut i spustit na punjač da prihvati. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |