|
![]() |
#1 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Koje zvučnike kupiti?
Krepali odlični Altec Lansing 2.1 sistem, stari 9 godina, pa bi tražio nasljednika. Trebao bi kvalitetne zvučnike za komp, ne treba biti 2.1, dosta bi mi bilo i 2.0. Dajte neke preporuke. Treba mi za igranje, mjuzu i tu i tamo da letimično pogledam film, ali da budu kvalitetni što se repordukcije zvuka tiče, ne želim neko MS smeće. do 400kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni je nedavno zapeo za uši Arctic Sound S361 2.1 no taman kad sam ga odlučio kupit postao je nedobavljiv. Review Ima ga u Portiu za 395kn, mislim da je to najbolje za te pare trenutno, alternativa mu može biti neki drveni Genius tipa HF-1800A. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ove ![]() http://www.corsair.com/pc-computer-a...er-system.html Preprorodio se nakom par serija Logitecha 2.1 i 5.1 ovo je puno bolje (doduse i skuplje od raznih X serija logitech) Ako ti je skupo, vjerujem da je i duplo jeftiniji manji system jako dobar http://www.corsair.com/en/pc-compute...er-system.html
![]() |
#5 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Bolje Genius SP-HF 1800A, makar nebi nikad kupovao zvučnike za tak malo novaca. Bolje si uzmeš jako dobre slušalice i imaš zvuk ko na zvučnicima od 2000+ kn. Npr. imam Pioneer sluške za manje od 200 kn i zvuče tako dobro, čak i bolje od Z-5500, al opet nije isto imat sluške i zvučnike tak da to nema smisla uspoređivat, al moram napomenuti. Slijedeće što ću si kupit, sigurno će biti neke bijesne sluške preko 200€.
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 13.10.2012. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nekako sumnjam da je kolega ciljao na taj cjenovni rang ![]() Ako misli razmišljati o tim Corsair zvučnicima, onda može baciti oko i na M-Audio AV40 (~800kn) ili M-Audio BX5 D2 (~1800kn). Kaže da trebaju biti dobri u reprodukciji zvuka pa... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
SP2200 je dobar ali i preskup kod nas, nema ga ispod 750kn, plus za te bolje zvučnike se opet veže posebna zvučna bez koje oni nemaju smisla, a kolega spominje 400kn. Za te pare mu je najbolje pošto preferira 2.0 kako sam već spomenuo HF-1800A, jednostavno u toj jeftinoj klasi Genius dere sve. Logitech je precijenjeno govno, ne mogu to tvrditi za taj model koji si naveo no iz iskustva znam kakvi su u globalu, imaju super miševe i tipkovnice no što se tiče zvučnika konkurencija ih mlati, a vadi ih ime koje je prepopularno na našim prostorima, ima iznimaka, npr. slavni Z2300 no u ovoj klasi nebi ih nikom preporučio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Moj bed, sorry nisam vido ono do 400kn, tako ih je stidljivo napisao da izgled akao d amu se tesko "odreci" i njih a kamo li vise ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Antimićanin
|
HF-1800A su mi preveliki. Ma meni treba nasljednik OVOG Altec Lansinga, da je sličan po dimenzijama i po kvaliteti. Velim, može 2.1 sistem, ali kontrole moraju biti na satelitu, a ne na Sub-u. nemam previše mjesta oko kompa, a Sub mi ide onda pod noge, pod stol. edit: našao sam zamjenu: Creative Labs 2.1 sistem ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 13.10.2012. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ima li netko iskustva sa Genius SW-HF2.1 800 ? 200kn nije puno novca, ali svejedno..
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Djevojka ima slične, vjerojatno stariji model, i zvuk je onako, ne baš bajan, ali nemožeš ni očekivati puno za 200kn. Jedino pripazi na woofer koji u sebi ima i pojačalo i koje ako ga ne isključiš (fizički na prekidaču utrneš struju) onda ima da ti zuji i to poprilično. Ali glasni su za jedne tako male zvučnike.
![]() |
#13 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Jedna ukratko preporuka: Sve Logitech zvukovlje je smeće za pare koje traže prema Geniusima. Drveni 2.0 sistemi su im zakon za to cijenu.
![]() |
#14 |
Antimićanin
|
Na kraju krajeva, od starog kolega, prekaljeni elektroničar, popravio mi je moje Altec Lansing za vino i vodu, tako da nisam morao nove kupovati. ![]() Hvala svima na savjetima i preporukama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|