|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Povratak datoteka nakon formatiranja NTFS diska
Pozdrav, Prije tjedan dana formatirao sam hard disk i instalirao nove windowse tj. tocnije izvrsio sam operaciju instaliranja sveg novog posto se u novim laptopima Windowsi nalaze u samom laptopu. Pošto sam imao određenu grupu slika koje sam tako nehotično zbrisao volio bih ih povratiti ako je to ikako moguće, pa bih molio preporuku za najbolje programe koji se ticu povratka datoteka nako formatiranja diska. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
GetDataBack, vise puta spomenut. Nada ti je minimalna, samo zbog ponovnog instaliranja windowsa gore.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ima gro foldera zato što si instalirao windoze, umjesto da si odmah išao vratit slike. Prije 2 dana sam vratio formatiran disk (netaknut nakon formata) i ipak je bilo par foldera imenovanih šiframa, ali ostatak je bio posložen kako treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|