|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Za gameing:AMD A6-4400M vs. Intel i3 2370M (oboje upareni sa 7670m)
Prijatelj mi kupuje laptop, i nasa sam ovog Dell-a Sa gore navedeni procesorom al nakon nekog traženja naletio i na ovog HP Paviliona znam da je i3 nadmoćniji procesor, i da je u praksi jači, ali kakav je slucaj u gameingu, posto amd ima jaču grafičku u sebi integriranu, dali jedna grafa moze sluzit ko ispomoć drugoj? a i cijenovna razlika je, nebo zemlja I koliko se u praksi gubi na igrama, ako se uopce gubi na njima, uzimanjem HP laptopa( ili negog laptopa sa istom grafom i ovim AMD procom) e i kakvo je zagrijavanje amd vs intel? Primarna je Dota2 ali i ostale igre Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 16.09.2012. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja bih radije isao s HP-om. Performanse su slicne( intel je malo jaci), a razlika u cijeni je 1000 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da to se i meni čini, ali opet HP ima jednu manu, samo godinu dana garancije, nasuprot 3 godine od Della a sa produženim jamstvom u telebita, opet je tu negdi cijena. sad neznam kakva su drugdje jamstva. a opet HP-ovi se kvare cesto. a za dellove nisam siguran bas, ako imate neki drugi prijedlog isto je dobrodoša, npr kakvi su acer-i? i idalje trazim odgovor kakvo je zagrijavanje? I jel grafa od proca sluzi ko ispomoc pravoj grafi Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 15.09.2012. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
i3 je mnoooogo bolji od tog AMDa. Da se radi o A6-3400M bili bi podjednaki, no ovaj noviji AMD A6 je ipak znatno slabiji (negdje između Celerona i Pentiuma kad govorimo o Intelu). Grafičke mogu raditi skupa, a mogu i pojedinačno. Kad rade skupa povećanje performansi je neznatno u odnosu na samu odvojenu. Za zagrijavanje ne znam. I tebi ću preporučiti da razmisliš o ovom Samsungu. Grafička je neznatno iza 7670M (ako uopće), dok je prednost četverogodišnje jamstvo, uz odlične ostale komponente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
a po testovima je 7670m jaca i od 6300, a posto je cifra tu negdi, radije bi isa na dell-a koji ima 3 god garancije, premda ima malo manje rama, i manji hd, sta nije toliko bitno ali posto je toliko velika razlika u procu... Ali je i u novcu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
7670M je tu negdje s 630M, u nekim igrama bolja, u nekim slabija. 620M, iako ima nižu oznaku, uglavnom je jako slična 630M (bazirana na istom čipu, sličnih frekvencija) i ne zaostaje ništa bitno za navedenim karticama. Naravno ni sa Dellom nećeš pogriješiti, iako je meni dosta veliki nedostatak što nema numeričku tipkovnicu, iako je izrada vrlo dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ako uzimaš laptop gledaj da je proc amd +ati jer u hibrid crossfireu rade ok dok se u kombinaciji intel i5+ati grafika pojavljuju problemi s inst. drivera neće radit obje grafe zajedno baš kod dell laptopa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |