|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Opis creative labs p5800
Nakon duge i bezuspjesne potrage za novijim modelom iste tvrtke t5900 kupio sam p 5800. Prvo sto mi je upalo u oko mala kutija ![]() ![]() ![]() Raspakirao sam ih i onda su pocela testiranja ![]() Uglavnom na fizicki izgled zvucnika stvarno neam pogovora jer sam ipak ljubitelj klasike. zvucnici odisu profinjenim izgledom dok kada im se skine prednja maska izgledaju mocno ![]() Na zvuk nemam apsolutno nikakvih prigovora osim da je zvuk JAK! sub osjetim u bubrezima ![]() ![]() Zamjerke bi jedino isle mozda na prekratke kablove koji su po mojim procjenama prekratki jer nemogu ih sakriti i jos je jedna caka a to je da nekoriste standard jack-ove pa koliko ja znam nemoze se naci produzni za njih (ako netko zna da se moze neka me prosvjetli. i na to sto na daljincu nepostoji mic in tako da ako netko ima slusalice sa mikrofonom da se prikljuci oboje ali to je eto po meni nevelika zamjerka. Eto jedna VELIKA preporuka za p5800 model (t5900 model se razlikuje samo po stalcima i 2w jacem sub-u) I zahvaljujem visage-u i jango feet-u Nadam se da ce netko procitati ovo pa tko zna mozda nekom olaksam odluku o kupnji.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Drago mi je da su ti se zvucnici svidjeli...jer meni nisu nimalo! Imo sam ih 2 dana(posudio) i spoio sa ih na Creative Audigy ZS 2 zvucnu koju i sad imam i zvuk im je bio katastrofa, pogotovo basa! Sad imam Logitech Z-2300 i mogu rec da sam u potpunosti zadovoljan njima! Eto, nadam se da mi neces zamjerit...ali morao sam iznjet misljenje! UZIVAJ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|