|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
HP Pavilion dv9000
Novi lap novi problem (nije nov negofrisko kupljen). Naime prodje boot screen sve normalno bootam se u safe mod normalno ocita mi temperature (44-55) normalne, ocita i graficku. Probam ga normalno startat pred welcome screen dodje mi Blackscreen. Izbrisem drivere na VGA radi ali temp 80C. Sada mene interesuje kako radi u safe mode i sve ocita a normalno nece te su temp prevelike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Grafika problem. Česta pojava kod te serije (ima san i ja jedan)... U safe ti ne loada drivere od grafike pa zato radi... Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
na žalost "Baja 001" moram se složiti....imao sam ja više tih lapa...DV 2000 i DV 9000 i tvornički imaju problema s MBO, odnosno s VGA....šteta što se nisi malo raspitio prije kupnje....ja sam na dva i mijenjao ploču i na jednom je još danas živa, ali na drugom je vrisnila za 2 mj. Sretno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Iskren da budem poklon iz svedske itd ![]() ![]() Momci hvala na brzom respondu, danas cu uradit reflow a ako nabavim set ponovo i reball. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje, dakle imam HP Pavilion dv5000 laptop, kojem LCD ekran radi po "određenim" kutem, tj. kako ga potrefim...sa me samo zanima jeli to do flat kabel, da naručim drugi sa eBay-a ili je do nečeg drugog...Hvala.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Otvori ga tamo gdje se flat bode u MBO i raskopaj ekran da imaš pristup zadnjoj strani, pa vidi prvo da nije samo razlohan spoj, iako je veća vjerojatnost da je flat otišao.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|