|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
HP compaq nx6325 vertikalna traka na displayu
Poštovanje, trebam savjet nekoga tko je otvorio podosta laptopa. Uglavnom sumnjam na flat cable, ali nisam sto posto siguran. Pretpostavljam da ekran nije, jer se prikazuju artefakti. Dakle nije razliven. Ova crna horizontalna crta na samom "zamucenju" se pojavi kad se npr. cursor miša pomakne na grešku. Isto mislim da nije grafika u pitanju, jer se kod promjene rezolucije "traka" ne pomice. Vidljivo i pri bootu. ![]() ideas? Flat cable ili nesto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da ti je sami panel otisao. Pricekaj jos koje misljenje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Probaj na vanjski monitor prvo. Ako tamo nema te linije ja tipujem na lcd panel. Da je flat kabel prekidalo bi ti pri pomicanju ekrana, tj. slika ne bi bila konstantno takva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ludonja i Baja, splitska ekipa. ![]() Mislim da je flex nakon mjesec i pol zakljucio sto mu je, nepotrebno dizanje teme. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|