|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
SSD OCZ Agility 3 60 GB - PC se smrzava
Pozdrav. Nedavno sam u protisu kupio novi SSD OCZ Agility 3 60GB i otkad sam stavio 64 bitni Windows 7 na njega često mi se komp "smrzne" i to kad nije opterećen tj. surfam po netu,slušam mjuzu... Znači nakon određenog vremena samo stane pa ga moram resetirat a drugi slučaj je taj da mi monitor izbaci no signal i naravno nema slike odnosno lampica gori narančasto. Evo baš maloprije sam pričao sa ljudima na TS-u i odjednom opa no signal... Firmware sam nadogradio na 2.22 i to sam morao preko linuxa kojeg se boota sa dvd-a jer mi nije radio ocz-ov program za windowse tj. nije mi htio skinuti firmware. U biosu sam stavio AHCI,TRIM je uključen. Imam Sapphire PC-AM2RX790X matičnu ploču,Phenom II X4 955,4GB rama. Jel bi vrijedilo prebaciti SSD u drugi komp pa testirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mala crna
Datum registracije: Feb 2007
|
Ista stvar se i meni dogadjala sa Corsair Force GT. (Phenom II 965 i Gigabyte 990xa ud3) Nakon 7 dana pokušavanja svih mogućih tweak-ova, na kraju stavljen stari Sata kabel dobiven sa Badaxe 2 pločom, umjesto novog dobivenog sa Gigabyte-icom i za sada radi bez problema.Svašta!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Dec 26, 2011 "PC-AM2RX790 VER:10 2011/08/02", Checksum="BF90", Filename= "SAX79010.ROM". (AMI) 1. Update AgesaCode to 3.7.1.2.(AMI) 2. Fix no display sometimes if use NVIDIA Geforce GT 4XX VGA card.(AMI) 3. Support ALC887.(AMI) MS DOS 10 0.66 M Skini taj najnoviji bios...mislim da je u tome problem 1. http://www.sapphiretech.com/presenta...=&lid=1&leg=0# 2. download 3. ms-dos + submit 4. mali + s ljeve strane da otvori i desno imas download |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |