|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Za servisere i koji se razumiju - Toshiba model
Imam Toshibu X500-12n 18,4", ali sam jednom pijanom prilikom zaspao za kompom malo pijan i spalio cigaretom desnu tipku mouspada. Radi i sve to, stvar je kozmetičke prirode. Nosio sam na redovnu generalku čišćenja u Moj servis te usput pitao oko toga i rečeno mi je da se mora cijela gornja ploča mijenjat za taj problem i to košta 100 eura, pa sam se zahvalio. Jedan ljubazni forumaš mi je dao linkove na ebay da se to može kudikamo jeftinije zamijenit. Da li možda itko radi servise pa da mi odokativno kaže da li je doista potrebno mijenjat cijelu ploču? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nazalost, Da. Kompletna plastika se izvadi van. Touchpad se prebaci na novu plastiku i sve nazad posarafa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Imo sam slucajeva di sam ljudima prodao od gornjeg dijela samo Touchpad i uvijek nakon prebacivanja radilo. Sad neznam tocno za ovaj model, dali uz gornji dio dolazi i Touch.
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to kod ovih škarta ![]() ![]() propisni laptop košta dio 2000kn svaki pa si ti misli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|