|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
MS Word 2007 i stilovi
Mučim se s ovim stylesima i nikako s njima na zelenu granu. Prvo sam išo svoj template za stilove napravit i uspio sam napravit valstite stilove za Headinge nazvane naslov1, naslov2... al s tim nemogu pozvat table of contents jer ih ne prepoznaje ko hedinge. onda sam odustao i skužio da mi je najbolje uzet gotove Heading1, 2 i 3 i poslje toga samo promjenit njihov izgled. e sad, probal sam sve i svašta i uvijek neki vrag ne radi. ili kad hoću nad paragrafom stavit Heading 1, označim paragraf, kliknem na Heading 1 u stilovima i jednostavno ne mjenja se! isto tak i s Heading 2. dok recimo Title radi bez problema! Probal sam s resetiranjem stilova i dalje niš. jedanput sam uspio dobiti Heading1 i Heading2 i primjeniti ih, al onda nije htjelo generirati Heading3, makar je u opcijama to generiranje uključeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
UPDATE: probao sam na drugom kompu i rade stilovi bez greške. izgleda da sam ja nešto smrdao prije dok sam prćkao po stilovima. sad je pitanje kako resetirati word, jer reinstal ne pomaže. znači, jel ima koja bolja opcija od čišćenja registrya? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
probaj viditi u Preferences ili Options. Mislim da negdje ima reset (koji ce ti sve vratit na Default) EDIT: Unutar CP-a > Programs and Fetures > Office i kazes mu Repair (to bi trebao biti "factory reset"
![]() |
#4 |
Premium
|
ne, čak ni to ne pomaže ![]() evo, svi stilovi su u redu i spremni za biranje, ali svaki put kad ih hoću primjeniti, 0 bodova. a na slici se vidi ovaj označeni "HEADING,1", njega nema i onda se pojavi kad odaberem neki paragraf i kliknem dole Heading 1, a niš se ne dogodi. isto tak ak odaberem da mi stavi Heading 2, onda umjesti "HEADING,1" dodje "HEADING,2". niš mi nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ništa... ovaj normal.dotx sam brisao već prije i on vrati stilove na default al to ne rješava problem. Jednostavno ima neki problem sa headingsima, ne želi ih primjenit, dok sve ostale varijante ko npr. Title primejni bez problema. Vjerojatno zato jer su headingsi povezani sa onom TOC strukturom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pretpostavljam da misliš na Manage Styles prozor? ak je to to, mislim da budem više štete napravil nego koristi ak to idem "sređivat". ma ne mogu vjerovati da se takve stvari ne mogu srediti sa reinstalom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ovo sam mislio: http://dl.dropbox.com/u/20261728/Za%...ine%20word.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Tražio sam to u 2007. al nisam našao. Našao sam neke propertiese od table of contents, al nije to to. Inače, bilo mi je dosta svega, i išao sam 2007 izbrisati i nasnimio sam 2010. I ista stvar!!! Nevjerojatno. Kad izaberem za paragraf Heading1 ili 2 on ga prikaže ko Normal. A na drugom kompu radi sve ok. Znači nije do dokumenta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|