|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Hibridna grafika i Geforce GT520mx
Dakle kupio sam lap koji ima tu graficku, i sad ja sam mislio da je to jedina graficka kad vidi vraga, ima i svoju integriranu - neku od intela , intel3000 tak nesto.Ona radi defoltno, a kolko sam dosad skuzio, geforsica se pali u nekim ,samo nekim aplikacijama. (instalirao sam uredno drivere od graficke , apdejtali su se , znaci nema tu neke greske) Ono sto me zanima ,dal je to tak da defoltno radi ta integrusa a ova se pali u tu i tam kojoj aplikaciji ? Primjetio sam zasad da mi se pali samo u 64bitnim aplikacijama ? Zasad imam 2 takve nazalost samo (ak netko zna neku stranicu sa makar beta programima 64bitnim recite). Photoshop konkretno kad pokrenem , geforsica ga hendla i zauzece procesora je onak 0-2 posto ![]() Jel to do toga kaj nisu 64bitni programi? Nevidim zasto, al to mi je jedina poveznica dosad.Jedan je taj photoshop, a drugi MPC - media player program. Evo sad je "upalila" graficka i kad sam pokrenuo film VLC playeru .. to ima veze ocito sa tim kolko su programi ispeglani za hardversku akceleraciju prek graficke kartice. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 21.05.2012. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kreni igrat igrice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
To radi OK ako imaš instaliran Virtu drajver. Vidi OVDJE, na lijevo je link do drajvera. Poanta je da se koristi Intel (integrirana VGA) dok laptop radi nešto nezahtjevno, tipa pisanje u Wordu, surfanje itd. radi uštede energije i hlađenja. Čim pokreneš nešto zahtjevno tipa igrice onda se aktivira diskretna VGA, u tvom slučaju GeForce 5200mx. Jedino što su jedna i druga grafička niža klasa ponude po snazi za zahtjevne 3D igre i aplikacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|