|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() volio bih upisati nekakav tečaj/školu/nešto što ima veze s fotografijom ( da sam znao da će me fotkanje toliko zanimati dok sam bio mlađi ^^ ) ali tečajevi i slično vezano uz fotografiranje nisu baš jeftini pa me zanima dali netko s foruma ima išta slično završeno i gdje bi se najviše isplatilo upisati bilo što vezano uz fotografiju da nakraju se upisuje u radnu knjižicu? ( znam da s tim ni 1 posto nema šance da nađem posao treba mi papir za nešto drugo... ) ono što sam gledao u zadnje vrijeme je u algebri Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu samo me malo smeta što oprema na kojoj se uči je olympus i cijena mu iznosi 7000 kn. molio bih ukoliko ima netko boljih prijedloga ili drugih škola edukacija da mi pomogne u odabiru upisa te što mogu očekivati od navedenih tečajeva? hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Zašto te smeta oprema od 7000kn? Oprema je dslr,zamisli da platiš tečaj i da te uče na malom kompaktnom fotiću od 1000kn? Fotografija podrazumjeva SLR fotoaparate,uči se na SLR...točnije DSLR-u. Koliko god malo znao o fotografiranju na kompaktima,nemaš puno ništa ni za naučit...osim kadriranja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Može se i na kompaku poprilično toga raditi.... Ali ne mora te brinut što je oprema olympus svi slr-ovi imaju ista imena komandi i kontrola samo se nalaze na drugim pozicijama. Meni prelazak sa sony mounta na neki drugi ne bi iziskivao nikakve prilagodbe osim poredak kontrola u menu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sad sam malo pogledao na cijenu tečaja,6200kn,DSLR je must za tu cijenu... Btw,ne moraš ti kupovat Olympusa od 7000kn da bi pohađao tečaj,ako te to brine...a znanje koje ćeš dobit primjenjivo je na svim vrstama i oblicima fotografiranja...iako bi ti ja tu više preporučio knjige...grafički,web dizajn,to je već za tečaj ok
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako se mene pita,uvijek se isplati,bilo kakvo ulaganje u znanje je dobro,4 mjeseca fotkanja + izleti,to je ok ![]() Iako,bilo je nedavno 50% popusta na sve...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|