|
![]() |
#1 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
The Walking Dead game on steam
otvaram temu radi informacija koje me zanimaju o igri. priča se da single. ima 2h igre i da to platiš 25ojra? naime obožavam serijal sa HBO-a tako da me igra zanima ali komentari nisu nešto? ko ima igru i našta liči? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
preshao .iskutvo je wow nisam iskerno se nadao takvom polu interkativnom gameplayu ! fino mi sjelo taman prije tekme hehe , cheka se nestrpljivo drugi dio WD FTW kasper: igra se plati tj cijela sezona odjednom a ti ih skidas mj. sa staema ![]() daklem 1 epizoda od 5 traje cca 2h |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Autori su rekli da baš i nema veze sa stripom, osim što se odvija u isto vrijeme i pojavljuju neki od likova. Nisam još završio, no ono što sam vidio to potvrđuje. Ali da, igra je loša. Jedino što mi se donekle sviđa je grafika (bilo bi još i gore da su išli na nekakav realan prikaz), sve ostalo - konzolitis. Nakon lošeg BTTF, katastrofe s Jurassic Parkom i sad ovoga, Telltale me skoro pa nimalo ne zanima (a garant će i Fables upropastiti). Sinoć sam bio u napasti kupiti igru, dobro da nisam. EDIT: Upravo sam završio prvu epizodu (veze sa stripom, osim tih par likova, nema). Nemam volje uopće više igrati, čak mi se ni ne piratizira. Nakon što se završi cijela "sezona", možda ubodem komplet na nekom bijesnom popustu .. ali samo možda. Šteta, igra je mogla biti odlična.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 26.04.2012. u 00:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije losa igra, puno mi je zabavnija od filma/stripa i zgodno je to donosenje vaznih odluka, pa kasnije njihov utjecaj na daljnji razvoj price, ali najveca glupost je izadavanje igre po epizodama koja ima gameplay kojih 2h... do sljedece epizode me prode volja za igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Probao sam i mislim da je kao pričica za Laku Noć sasvim dobra za dječicu ![]() To je kao strip i igre praktično nema osim kako netko kaže par bitnih odgovora ovisno o situaciji . Ono što me zainteresiralo je strip grafika koja mi je odlična. Odudara od ponekad jadnih pokušaja da se prikaže realizam likova. To mi je i najvolje u igri (stripu bolje reći) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
ja sam očekivao nekakav zombie shooter a kad ono ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Upravo Zavrshio ufff koji mind trip , totalno te ufura u samog lika i osjechaj tjeskobe je prisutan tokom cijelog vremena , strip art totalno pogodjen daje horror stih samo tako , naravno spasio sam devojku :O , uglavnom sa nestrepljenjem se ceka sljedeci nastavak ! WD za sada big FTW , vishe ovakvih igrara nam treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|