|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Kako povratiti nevidljivo slovo?
Hm....cudan problem mi se dogodio. Imam externi i volim ga stavljati pod slovom X u mojoj PC konfiguraciji. Opisno ime mu je 2TB E sada... Instalirao sam Diskeeper 2011 i od tada se sve nesto pobrkalo. U exploreru X postoji, ali je neki disk od 0bytea sada. Moj stari X je sada npr E(nebitno) i zelim ga povratiti da bude opet X. No posto je ovaj neki nevidljivi X zauzeo slovo X, ne mogu u Discmanagmentu zamijeniti slovo iz E u X. Probao sam neke Tweaks software, but no luck. Neke druge ideje, savjeti? Znam da mogu ignorirati samo i nastaviti raditi sa E ili Y ili Z....koje god slovo, sada je ovo vec princip i ucenje. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ako u Disc managementu vidiš taj X onda prvo moraš njega preimenovati u neko drugo slovo pa E preimenovat u X. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne nazalost ne vidim u Disc managementu taj X, vidio sam ga u exploreru, pa sam ga uspio iz explorera "izbaciti" sa nadom da ce se nesto promijeniti u Disc managementu, no sada nista ne vidim glede X, a disk E mogu promiijeniti u bilo koje slovo, samo ne u X |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Hmmm......recimo da sam "popravio" problem, a da niti sam ne znam zasto je i kako nastao, vjerojatno zbog instalacije diskeepera. Popravak: 1. Instalacija Ashampoo Winoptimizera 9 (ili slicnog softwarea koji moze slijedecu proceduru. 2. Hide drive letter, u mom slucaju X 3. restart 4. Otici u Windows Discmanager i dati slovo X zeljenom driveu (jer sada se pojavio X) 5. Opet u Ashampoo prikazati letter X (unhide) 6. Restart i Voila ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|