|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Dremel za 129 kn!
U Neckermann katalogu, stranica 458. Uz dremel se dobije još i 42 kom nastavaka. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
taj dremel mi se čini zanimljiva stvar, ali me zanima šta se još time može radit, osim bušit rupe po kućištu??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja se još razmišljam dali da naručim taj dremel. Koliko sam vidio dremel može poslužiti za još puno stvari gdje je potrebna preciznost, obrada nekih malih stvari u kućanstvu itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Koliko para toliko muzike. valjda neće izgoriti dok budem bušio prvu rupu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo i u novom Metro katalogu. dremel 132,98 kn. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ne zelim ni pomisliti kako to izgleda ![]() ![]() no ako netko kupi, vrlo rado bih ga usporedio sa svojim, originalnim, pa da vidim vrijedi li moj 10ak puta vise ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
1000 kuna za dremel?OMFG
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Jesmo li ljencine. Niko nece postati sliku pa moram ja koji imam 0% veze sa dremeriranjem ![]() ...njegova uzvisenost > Dremel Von Neckermann ![]() Miato nadam se da si svog iskjucio iz struje jer sam se bas vratio iz tvoje dezele i ove pred kisne munje i sjevuckanje bas ne obecavaju da ce i dalje vrijediti 1k ako je ukljucen ![]() Cudno isti model al je komentiran : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Imam taj dremel iz Metroa za 130ak kn i radi super !! Nece pregoriti...po meni je cisto kvalitetno napravljen. BTW dremel je drugo ime za mini brusilicu pa s njim mozete rezat, busit, brusit itd...fakat mocna a jeftina stvar. Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Kupija san ja bušilicu u peveca za 150 Kn. Radila je misec dana i izgorila. Za usporedbu, moj kum je kupija BOSCH bušilicu u njemačkoj prije rata, znači da ima 15ak godina, i još radi. Probušila je milijone rupa od munchena do splita i pali bez greške. Jedna takva košta oko 1000 kn. Mislim da nema smisla uspoređivat ovaj od 129 kn, sa ovim od miata, od 1000 kn. Bolje pljunit novce i sve radi kako triba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
(°_°)
|
dremel je na sigurnom, kisa mu nemoze nista ![]() malo je zalosno ali i istinito da se naziv Dremel kod nas protegao na sve izrode koje slice toj mini-busilici-brusilici-rezalici, itd. Dremel je proizvodjac takvih stvari (www.dremel.com) koji je (vjerojatno) prvi izmislio takve uredjaje. Izjednacavanje imena Dremel sa grupom takvih uredjaja je otprilike ekvivalentno tome da sve udarne bušilice zoveš BOSCH, iako ima gro drugih proizvodjaca udarnih bušilica. evo primjerice zadnja stvar koju sam radio sa dremelom je čišćenje fuga na pločicama u kuhinji ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
Ista stvar sa pentom. Nije penta nego vanbrodski motor. SVI ljudi govore penta iako znaju da je to marka koja je prva proizvodila (bar u nas) te motore |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Uobicajeno je kad nesto novo otvori put da se obicno ime prvog ustali ![]() Recimo jos za vrijeme Yu znalo se za super ljepilo Cyanofix ili kako ga zovu Cjenofix. Uglavnom, radi se samo o tipu ljepila (formuli) no danas gotovo svatko i dalje zove Cjenofix ![]() Super ljepilo, brzo ljepilo....no za mnoge ce biti dozivotno Cjenofix ![]() Ah, to je kap u moru slicnih terminskih stecevina. Hahaha, to me sjeti koliko ljudi dan danas kaze Trg republike umjesto Trg bana Jelačića. Imajuci na umu primitivizam svakog sistema i garniture koji svojim "evolucijskim" dosezima najveci domet dostizu u promjeni imena i ulica, nije cudno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|