|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Gigabyte Ge Force 6600gt TurboForce help !!!
Imam grafičku iz siga , to je model sa pasivcima sa obje strane + heatpipe psi-e. Uzeo sam silenser NV 6 i sve super. sada je 49c idle i 69 full load. Dok se sa pasivcem penjala i do 98c ![]() Pošto je pasivac grafulja mi nije imala na sebi konektor za napajenje fana. Trenutno silencer mi je spojen na konektor od NB. Vrti se na 1200rpm i nemam mogučnost kontrole vrtnje. Trebam pomoć da mi netko kaže koliki je standardan rpm od silencera i u kojem se svjeru vrti fan, jer imam aerogate I pa mi je možda to bolje riješenje jer ovih 1200rpm mi djeluje presporo. Imam osječaj da silencer tjera više zraka kroz rupu dolje tamo di je fan nego prema hladnjaku pa van iz kučišta. Imače tem je odlična, manja je za 30c u full loadu.....zadovoljan sam. Ajd ko ga ima da mi pogleda te dvije stvari..................... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
MBO:Asus A8N-SLi, nForce 4 + Zalman ZM47 J CPU:AMD Athlon 64 3000+ @2405 Mhz 283x8,5, Winchester, 512 kb c. | BOX Cooler GPU:Sparkle GeForce 6600 GT, 128 MB, 600/1240 + Zalman VF700 AlCu MEM:1 Gb (2x512) Kingmax SuperRam @ 438 Mhz Dual Channel, 2,5-3-3-6, 1T HDD:80 Gb Maxtor Diamondback 9, ATA PSU:Fortron 350 W, Super Silent, 12 cm Fan MON:Samsung Syncmaster 900 NF |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Samo da ti napomenem, barem jedmput mjesečno ga moraš očistiti od prašine jer se naguta da to nije normalno...zaštopa se doslovno. Ima mali razmak između rebara koje jednostavno zaspe tepih od prašine. Moja 6800 na 1.4V (voltaža od Ultre): Idle 55, Max 67. Jako sam zadovoljan. Samo što su mi se razroštali ležajevi na silenceru pa malo pucketa kad se vrti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Znaći praši se.........jebate šta ce mi tek zalman povući, njegova rebra su još gušća. Što se tiće tvojih ležajeva.......probaj kapnuti nekog finog maziva na osovinu. Pomoći će sigurno.........jedino je pitanje koliko dugo. BTW.....silencer je tih do jaja, sretan sam ko malo djete, a onaj pasivac je lijep i sve to, ali nemoze se ni priblizno mjeriti sa ovim rješenjem.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 20.07.2005. u 18:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|