|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) d-link dwl-g122 (wirelles usb) ne radi na win7
Ugl, donio mi frend kuciste, ja ga formatirao, digao ponovno win7, vrati sve drivere itd...sredio sav software, sve idealno, sve leti, spojio se na net net preko zice, jer doma nemam wireless... on odnio kuciste doma, i nece mu se spojit na net, kaze da mu ne prepoznaje USB, frend se inace spaja preko "d-link dwl-g122" uredjaja, ja iskreno nisam nikada koristio navedeni uredjaj pa mi ni ne pada na pamet gdje bi mogao biti problem, ima koji savjet???!!??? Citam manual uredjaja, pise da je za XP/Vista/2000 ... kad je kupio i isao po prvi puta osposobiti taj wirelles imao je isti problem, pa je odnio komp u Ventex pa su mu oni to sredili, znaci to sta su oni napravili sad bi trebao ja... nasao sam nekoliko drivera, ali ispada da su sve datoteke ostecene ili slicno, ako netko ima neki bas pouzdani, provjereni link dajte ga tui molim vas... thanks... pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Saznaj koja je revizija (vjerojatno -C) i skini drivere. http://www.dlink.com/products/defaul...DWL-G122&tab=3 Ovi "moji" su noviji ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
OK, evo nasao sam, skinuo, sutra cu to otic do frenda rjesit, valjda ce radit, ja pretpostavljam da je u tome problem... iako, kad mi je dao komp, ja sam preko DriverGeniusProffesional-a izvuko drivere, i onda ih nakon instalacije WIN7 vratio pomocu istog programa, ali eto, ne sjecam se dali sam to odradio za ovaj driver... pretpostavljam da se ipak to ne moze tako automatski, da ne moze izvrtit sve potrebno sam, nego cu to morat sam, manualno, to napravit... vjerujem da je u tome problem... ja sam danas bio kod njega to vidjet, i pogledat o kojem se uopce uredjau radi, on je dobio instalacijski CD kad ga je kupio, ali tamo su driveri za XP/vista/2000, ja sam samo iz probe, isao zavrtit program, da vidim gdje zapne, i dodje mi do onog djela kada me trazi da ukopcam uredjaj u USB utor, ja to napravim, ali nista se ne desava, on ga jednostavno ne registrira. Nadam se da ce sutra, sa ovim odgovarajucim driverom biti drugacije. ( Provjerio sam, USB ustori su ispravni i funkcionalni) thanks... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Rjeseno!!! samo je trebalo skinut pravu verziju drivera( u ovom slucaju za reviziju E1). Thanks, pozdrav... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|