|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
WIndows 7 Refresh Rate Problem
Ovako, da odmah napomenem da mi je monitor uredno godinu dana radio na 1920x1070px sa 75hz refresh rateom, te podrzava iste vrijednosti. Nakon instalacije nove kopije Windowsa 7 64bit Professional nemogu dignuti refresh rate iznad 60hz uopce! Graficka kartica je XFX Radeon 6850, monitor je Samsung Syncmaster BX2231 i definitivno podrzava ovo sto sam naveo! Problem je sto nemogu natjerati Windowse ali ni AMD Control Panel da istu prepoznaju. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kakve veze imaju Winsi sa time? To je problem drivera. Osim toga, imao ti na lcd-u 60 ili 75Hz, razliku nećeš vidjeti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Dezurno Smetalo
|
Citiraj:
Problem je do Windowsa, jer se sve prepoznaje kako treba, monitor je prepoznat kako treba, no Windowsi ne dozvoljavaju visi refresh rate. I kakve veze ima ciji je problem? Obozavam ekipu koja ce se uhvatiti za neku nebitnu sitnicu, umjesto da proba ikako pomoci.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Sigurno ti je problem do drivera imao sam isti problem nedavno nakon reinstalacije na W7 x64 jednostavno mi je proradilo tek kad mi je win povukao sve update-a pusti nek ih odradi sve do kraja i mislim da bi ti trebalo sve bit ok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dezurno Smetalo
|
Hvala puno! Jel si potrpao drivere prije ili poslije updatea Windowsa?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|