|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
(riješeno) Datoteka otvorena krivim programom
Ovak otvaral sam xfire games i umjesto da otvorim s notpadom ja sam slucajno stisnul otvori s operom.sad su mi sve ikonuce na ekranu bjele s crvenim znakom opere...isto kak i ikonice u start...kak to maknuti...? nadam se da ima nekaj da nemoram rusiti windowse . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
edit: ček malo, za sve je opera ?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
obzirom da je u Start meniju sve shortcut, mislim da si nekako pridruzio da se svi shortcuti otvaraju s operom. e sad, kak to vratit u rikverc, ne znam... jer ne znam cemu su inace shortcuti pridruzeni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ovak utikam ti ja u search xfire games ini ,baci mi van i ja ti idem open with kad ono nema notpeda a sa tim inace otvaram i ok,i slucajno kliknem operu i sad su sve ikone ko one od opere..cim kliknes recimo na xfire ili na neku igru baca te na operu na stranicu neku bijelu na kojoj mi ponudi nekaj run,save i jos nekaj..poprilicno mi pije živce iskreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
da 7 mica je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Uff skinul sam ...i sad tocno kaj .objasni mi ko djetetu od 12 godina ![]() ![]() desni klik na ekstenziju koju si zbrljao (za shortcute je lnk) i merge-to mi pojasni ![]() EDIT - evo pomoglo mi je ,sad svi programi vode kam moraju vise ne na internet..sad jos kak ikone od njih da postavim...jel su ikonice od opere ostale. ![]() Zadnje izmijenjeno od: hobitxxx. 06.03.2012. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
otpakiraj i na svaki reg key desni klik i stisni merge (prva opcija u padajucem izborniku). mozes i rucno ako te volja file association
![]() |
#13 |
Premium
|
ok to sam sad shvatil odraral sam file,to sve pootvaram tj jedno po jedno i klikcem merge jednom po jednom,se budu onda i vratile njihove ikonice normalne? jer se po kompu ne snalazim zbog tih operinih ikonica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
hmmm nemam pojma, nemora bit, slikica i asocijacija nije isto ![]() i netko je gore predlozio siystem restore, mogel si i tak
![]() |
#16 |
Premium
|
@ nex resilo mi je ovo problem tak da slozil sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|