|
![]() |
#1 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Memorija bez hladjenja (Leadtek 6800GT) ?
Pozdrav ! Imam Leadtek A400 GT TDH (6800GT). Imam hladjenje od Mystija i imam problem. ![]() Naime, na MSI KN8 Neo2 Plat. (NF3Ultra, s939) NorthBridge je preblizu AGP porta i kartica mi smeta da stavim blok i na chipset. Vec sam se bio pomirio sa cinjenicom da necu staviti GPU blok (posto je hladnjak dosta velik i pokriva memoriju) ali sad i NorthBridge - sto je previse, previse je. :mad: Jedino rjesenje je da skinem hladnjak sa kartice i stavim blok na GPU i onda cu moci montirati blok i na NB. Evo slike Leadtekice: ![]() Sad me zanima, ako skinem hladnjak, da li cu imati problema sa temperaturom memorije ? Ako da, da li bi onda pasivni heatsinkovi na memorijskim cipovima rijesili problem ? Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
GDDR3 memorija se malo grije tako da može i bez hladnjaka A što se tiče heatsinkova to ti ništa ne vrijedi i neisplati se stavljat (može imati i kontra učinak ako je ono tremovodljivo ljepilo loše)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ako skines hladnjak sa ventom ostaje ti prob. da ti graf nece radit ako nema ustekan ventilator
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX Zadnje izmijenjeno od: brzi181. 10.07.2005. u 03:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Mema ti netraba dodatno hlađenje ak ju ne klokaš ![]() |
|
![]() |
![]() |