|
![]() |
#1 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Pozz, bratic mi nema net kod kuce, ali htio bi primati signal od tete(kuca do) wireless, pa sad želim nešto da vas pitam! imam modem onaj od tcoma, Thomson TG782i, i zanima me dali ga mogu konfiguirati da služi samo kao wireless usb adapter, znaci samo da nadje tu tetinu vezu i skoji se na nju! jel to moguce uopće sa tim routerom? hvala za odgovore!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako sam dobro vidio ima mogucnost wds-a ima tu na forumu nekoliko tema o tome |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
WDS radi (bar bi trebao) ako je sa druge strane isto TG782i. Kod tih bežičnih igrokaza je bitno koliko se "baca", da stvar bude gora ti uređaji imaju interne antene pa je odma dostupnost manja. Treba sa lapom snimit situaciju. Najvjerojatnije ćeš trebat kupit dva AP - a i preko njih riješiti željeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jakšimaš
Datum registracije: Dec 2006
|
kod tete je siemens gigaset router... onaj veliki bijeli znaci nisu isti... znaci ne moze se nikako? ps: signala ima, tako da u tome nije problem, bratic je par puta donio laptop kod sebe i vatao je signal bez problema!
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj, napomene za WPS imaš u par bliskih tema. Ako ne upali ovaj TG782 na tržnicu i kupi AP, npr. EW-7228APn, staviš ga na prozor u Universal Repeter mod i pjevaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=123653 imas jos dosta tema, imas trazilicu na vrhu foruma i sam napises thomson wds i izbaci ti materijala da se ukenjas dok procitas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|