|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
nema zvuka na gigabyte x58a ud5
Odjednom nema zvuka....Kako mi se malo malo crasha flash player u chromeu ili firefoxu,svejedno kaj koristim,odlucim maknuti flash,tj reinstalirati,odem u control panel i maknem flash, restartam komop i dolje kod sata se na ikonici od zvucnika pojavi crveni krizic...maknem onda drivere od zvucne(realtek) i restartam, i onda se zvuk pojavio..i zelim instalirati flash i kaze mi da mi je vec instaliran... odem restart i opet nema zvuka..i sad se mucim tu sa brisanjem drivera svakakvih i flasheva,ali nema srece,nemam zvuka svejedno... trebam upute za dalje,skinuo sam zadnje drivere sa gigabyte stranice za zvuk za mbo ali bas to i ne funkcionira :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
napravi restor windowsa unazad tjedan dana ako imaš to ti je najbolje rješenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
restore mi je ponudio samo 2 dana unazad,a to mi je premalo :/ nego ovako. uninstalirao sam service pack1,resetirao komp,ponovno skinuo i instalirao updejtove,resetirao i nije bilo zvuka, drugi put resetirao i vratio se zvuk.. sad do cega je bio problem nemam pojima,ali sada se rijesilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|