Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.01.2012., 17:42   #1
LikizDBK
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Port Forwardanje i thomson tg782i(Minecraft)

PC-PC(tražio sam ime kompa u My computer>properties),zasivi mi i vrati se na user defined.
"Oh,kakogod",pomislih,"izabrat ću ime koje znam i to od routera koji se zove Marija(da,vrlo krasnoliko i te stvari)
I označim kvačicu za log i add.
I to bi trebalo bit to zar ne? Ne.
Probo sam s port checkerima programima i stranicama(nakon što se nisam mogo spojit na port od minecrafta) i pisalo mi da nisam povezan.
I onda sam pokušao stvoriti VPN s hamachijem,ali ni to mi nije radilo jer kad sam pokušao "pingat" prijatelja koji mi se spojio na mrežu pisalo mi je:
Sending bytes...
Request timed out.
"Kvragu!",pomislih,"postoji li način na koji mogu ovo pokrenuti?"
I da pokrenuo sam svoj minecraft server,upisao svoju IP adresu(pa hamachi određenu odresu) i mogao sam ući,međutim moji prijatelji nisu mogli,
"Can't reach server"
I zato vas pitam:
-Radim li što pogrešno?
-Mogu li upisati nešto drugo u kad označujem Device?
-Što je problem s Hamachijem?
-Koristim avast ako je to išta korisno(isključio sam ga kad sam pokušavao spajati se na port 25565)
-Ako zazovem kojeg field agent-a od T-coma,bili on mogao to srediti?

Hvala svima na čitanju a za one koje znaju koja je finta keks:
http://1.bp.blogspot.com/-94XK-zMZLF...400/Cookie.gif
-->
Kenova ljudi i pozdrav iz Dubrovnika!
Javljam se radi jednog problema koji me muči u vezi postavljanja Minecraft servera i port forwardanja.
Dakle ja uđem u stranicu od mog routera i pođem,toolbox>game and application sharingmanual entry of ports>i onda u port range i translate to 25565(port od minecraft servera).
Onda Assign i tu:
Kad odredim za game or app.----> PC-PC(tražio sam ime kompa u My computer>properties),zasivi mi i vrati se na user defined.
"Oh,kakogod",pomislih,"izabrat ću ime koje znam i to od routera koji se zove Marija(da,vrlo krasnoliko i te stvari)
I označim kvačicu za log i add.
I to bi trebalo bit to zar ne? Ne.
Probo sam s port checkerima programima i stranicama(nakon što se nisam mogo spojit na port od minecrafta) i pisalo mi da nisam povezan.
I onda sam pokušao stvoriti VPN s hamachijem,ali ni to mi nije radilo jer kad sam pokušao "pingat" prijatelja koji mi se spojio na mrežu pisalo mi je:
Sending bytes...
Request timed out.
"Kvragu!",pomislih,"postoji li način na koji mogu ovo pokrenuti?"
I da pokrenuo sam svoj minecraft server,upisao svoju IP adresu(pa hamachi određenu odresu) i mogao sam ući,međutim moji prijatelji nisu mogli,
"Can't reach server"
I zato vas pitam:
-Radim li što pogrešno?
-Mogu li upisati nešto drugo u kad označujem Device?
-Što je problem s Hamachijem?
-Koristim avast ako je to išta korisno(isključio sam ga kad sam pokušavao spajati se na port 25565)
-Ako zazovem kojeg field agent-a od T-coma,bili on mogao to srediti?

Hvala svima na čitanju a za one koje znaju koja je finta keks:
http://1.bp.blogspot.com/-94XK-zMZLF...400/Cookie.gif
LikizDBK je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2012., 00:20   #2
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
možda ti pomogne ovaj link: Port Forwarding Minecraft Server on the Thomson-Alcatel TG782

također provjeri da ti nije uključen Windows Firewall

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno