|
![]() |
#1 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Misljenje u vezi graficke
evo zanima me vase misljenje u vezi Intel® Graphics Media Accelerator 900 Do 128 MB dijeljene memorije,graficka je naravno sa laptopa ( HP NC6120 ) te me zanima ako mi nekada dosadi koje bih igre mogao pokrenuti sa ovom grafuljom a da su igre solidne ??? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Solitaire ili neku napredniju kao Pinball ![]() Šalim se, ali...Intelove integrirane jedva pokreču word, s excelom se već muče. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
krivo...buraz mi ima neku toshibu koja ima ugradenu 9700 i 3.06 intel pentium...ne celeron...512 rama i 80 gigi diska...radio na to malom komadu plastike i nije losa...al se ja ne kuzim u to pa tit u nemogu pomoc...sam ti mogu rec da ima uzasno jaking laptopova kao niko od koncara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Ta 9700 nema nikakve veze sa desktop verzijom 9700 ima 4 pixel cjevovoda (desktop 8) ,2 vertex ,128 bitnu memorijsku sabirnicu i frekve gpu/mem 450/520 ,to je ustvari clockana 9600 (čija mobilna verzija radi na 350/480) Ali jedna od dobrih grafulja na prijenosnicima
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 08.07.2005. u 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Man
|
Pa sad: mobile 9700 vs. desktop 9700 128 bit vs 256 bit 4 pixel cjevovoda vs. 8 pixel cjevovoda To se baš neda uspoređivati...
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ja sam svoju mobilyti 9000 u laptopu sa 250/400 digo na 325/600. Zaboravio sam programčić da me je*beš, al znam da je onaj ATI jev kaj sam traži artifatkte... E kad smo već kod tih grafički u laptopu, zanima me jel za njih potreban neki poseban driver? Mislim ja sam popizdio jer mogu instalirat samo one osnovne sa CD-a koj se dobije s Laptopom, a pitaj boga koja je to zastarjela verzija. Svaki put kad idem instalirat drivere izbaci mi nešto tipa "driver not found", ma zapravo se više ni ne sijećam, trebo bi probat opet pa javim detaljnije... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
The Man
|
Citiraj:
Catalyst Mobility 5.6 Imaš na ati-ovom webu Ali ne odgovaraju za sve prijenosnike sa ati-ovom grafom nego samo za one sa kojima je ati sklopio neki ugovor ,za ostale moraš tražiti drivere od proizvođača prijenosnika
![]() |
![]() |
#13 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Igranje na laptopu je vec prozvakana tema... Ono je moguce na skupljim modelima dok laptop kao zamjena za desktop konfiguraciju u igrama je glupost, odnosno nepostoji.... Usporedbe radi navest cu sljedeci primjer: -notebook acer travelmate 8104wlmi/centrino 2.0, dvdrw, 1gb, 100gb, 15.4", xp pro Cijena za gotovinu: 18.754,44 KN Daje cca ispod 2500 bodova 3DMarka2005. Jeftinije laptope netreba ni gledati ako mislis pokrenuti Doom3 u vise od 10fps-a, odnosno HL2 u vise od 20fps... Pogledajte sto, odnosno koliko vrhunskih desktop konfiguracija mozete sloziti za to, odnosno razlicitih kombinacija (vrhunska konfiguracija + projektor...). Dakle laptop kupuje onaj kome on uistinu treba za rad i to kupuje neki brand name(Toshiba,Dell,IBM,HP...) za cca 10000-12000Kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Džabe si krečio!
|
Nemrem vjerovat! Uredno sam skinuo Catalyste Mobility 5.6 , i fino me odjebe da ovo nije verzije drivera za moju grafu, da potražim pomoć manufactera... Ati Radeon Mobility 9000. Koji usrani driver se može na to instalirat? Help... glup problem.... ![]() al neće da me jebeš, probo sam već hrpu drivera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The Man
|
Citiraj:
Jel kako sam već rekao ti su ti driveri za laptope onih proizvođača sa kojima je ati potpisao nekakav ugovor ,ako proizvođač nema tog ugovora mora sam prilagođivat ati-jeve drivere za svoje laptope - tako sam negdje pročitao Imaš na ati-jevim stranicama i programčić koji provjerava kompatibilnost lapa sa driverima... Ako ne uspiješ nikako pošalji mail (1 ,2 ,10) customer care-u proizvođača svog lapa... Ili pošalji mail ATI-u...
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
http://www.omegadrivers.net/ Uživaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Džabe si krečio!
|
Lap je Gericom BlockBuster.. Idem na njihove stranice pogledat. Ma fakat me to živcira, jer je na CD-u od Gericoma neka stara revizija drivera, a siguran sam da bi sa novim sve išlo i do 25 % bolje... @ Poštar Hvala ![]() Hvala svima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|