|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Intel SSD RMA
Poštovanje, imam jedan ssd intel x25 160gb. koji je skuren, zadimio se i ne radi... e sad. on ima 24 mjeseci garancije worldwide... a prije 24 mjeseci se takav još nije počeo proizvoditi znači, pod garancijom je... dal ima neki način da se taj hard zamijeni pod garancijom?? budući da nije kupljen u hr i da nema račun??? u asbisu koji je uvoznik za intel ne žele ni čut ako nemaš račun, tj oni reklamiraju samo za stvari koje su oni uveli.... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Probaj kontaktirati Intel direktno: http://www.intel.com/support/feedbac...dr+res_contact pa klikni na Guide me. Možda prođe, držim fige. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zatrazi kopiju racuna gdje je kupljen.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto greške. Nikad se ne kupuje komponenta bez računa. Neka ne glasi na tvoje ime, apsolutno nebitno - glavno je imati račun. Ukratko, popušio si i pomiri se s time.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa jel nebi mogo nekak doci do tog broja s kojim si kontaktirao, mogu ti dati izvadatak poziva pa zovi redom brojeve s moba (u tom razdoblju) jeftinije nego novi hard ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
I, jesi izvukao šta? ![]() Slučajno naletio na temu, a čini mi se da bi mogla biti zanimljiva i drugim vlasnicima intel ssd-a... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|