|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav svima. Imam Toshibu L500 Satellite, stara oko 2 godine, možda nešto više. Prije par tjedana počela da zajebava. Upalim ga ili kada ga dignem iz standby moda ekran "treperi"... hm... kako to sada lijepo opisati, kao da osvjetljenje zaslona ne "dobije" ili ne "uzme" dovoljno struje, pa hoće/neće da se upali, treperi, sa većom ili manjom jačinom osvjetljenja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Spoji laptop na vanjski monitor da vidimo je li problem u grafi ili ekranu lapa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Provjerit kabel i konektor od monitora 2. Zamjenit inverter 3. Ako je ccfl lampa otisla, ima tu posla ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dižem temu...da ne otvaram novu ![]() izgleda je toj istoj tošibi i otišla baterija... ne želi se puniti i u windowsima stoji message: "0% available (plugged in, not charging) Consider replacing your battery... i prekrižena baterija ...znači li to zaista stvarno da treba promjeniti bateriju ili mogu nekako zeznuti windowse i natjerati ga da se puni? (probao sam sa onim isključivanjem u device manageru i onda ga nakon 3 min ponovo enableao ali opet ista stvar...) P.S. mislio sam sa eBaya naručiti kopije falš baterije, jel se isplati to? za nekih 150 do 200-tinjak kunića?
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...i kada mičem sa mišem i ulazim i izlazim iz programa, svaki put dođu drugačiji artefakti ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|