|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
(riješeno) Crashanje na desktop i artefakti
Već sam spominjao u AC: Revelations topicu kako mi se ruši igra svakih par minuta igranja na desktop. ni patch 1.01 nije pomogao. a ponekad crasha tako da se pojave artefakti u igri pa kad crasha onda i izvan igre isto, ali ne u windows sistemu nego u chromu i digsby-u. znači ne radi se o artefaktima koji su po cijelom ekranu nego recimo više su raspoređene po određenim površinama. da li je moguće da grafička ne valja? drajveri su najnoviji i po temperaturama vidim da se ne pregrijava (jedva prelazi 50 °C) i kako se diže temperatura tako i polako ventovi pojačavaju vrtnju. probat ću odvrtit gpu stability test u OCCT-u pa javim stanje od ostalih igra samo sam SC2 probao. nisam ga baš dugo vrtio, možda nekih 10 minuta al tu nije bilo nikakvih problema. EDIT: odvrtio OCCT 10 minuta i nikakvih problema. kartica nije išla preko 66 °C sa ventilatorima na 54% Zadnje izmijenjeno od: Full Throttle. 13.12.2011. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Znači to se dešava samo kod određene igre koju igraš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
enableao sam swap file i opet se srušilo. nisam probao stavil klok na default, al probat ću i to. u event vieweru piše sljedeće: Faulting application name: ACRSP.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4eca2ca5 Faulting module name: ACRSP.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4eca2ca5 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000b039 Faulting process id: 0xc78 Faulting application start time: 0x01ccbb7c7499cb52 Faulting application path: D:\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\ACRSP.exe Faulting module path: D:\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\ACRSP.exe Report Id: b6e40e5c-2771-11e1-b799-0010a72c3169 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo, izgleda da sam riješio problem, samo neznam koji od ova dva postupka je zapravo pomogao: 1. deinstalacija ubisoft game launchera i instalacija istog skinutog s neta (našao sam ovo riješenje na netu kao official fix za ACRSP.exe crash) 2. dizanje preniske voltaže na kloknutom procu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ustanovili smo u drugom topicu da je NAPON bio prenizak. Voltaža ne postoji. |
![]() |
![]() |
|
|