|
![]() |
#1 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
s3 standby mode problem
Imam jedan problem, naime kad koristim s3 (suspend to ram) mode ne radi mi ISDN veza nakon što se komp probudi iz standby-a. Proradi tek kad ga restartam a onda mi standby i nema nekog smisla... Kartica je asuscom P-IN-100 ISDN TA adapter i inače radi bez greške već godinama.Ako koristim s1 radi OK ali mi s3 više odgovara jer ugasi i ventilatore. Ima li netko kakvo rješenje za ovaj problem ? PS pokušavo sam u BIOSu sa 'wake on modem' i 'wake on LAN' opcijama misleći da će to možda održati isdn karticu budnom ali bez uspjeha
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
da li si spojen na net prije stanby-a ili isdn ta opce nece da radi bez obzira sta je bija neaktivan prije standby-a?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Kartica radi uredno dok ne ode u standby a onda nikako.Malo sam pogledao u properties uređaja i problem je u tome što kartica ostane 'ugašena' nakon standby-a. U driver > details > power state mappings mi stoji da kartica podržava s1 i s4 ('obični' standby i hibernate) a za s3 kaže 'unspecifed'. Nakon s3 standby-a kartica ostane u sleep modu i jedino restart pomaže. Mislim da tu nema pomoći...šteta ![]()
Zadnje izmijenjeno od: crn. 07.04.2006. u 19:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|