|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Adobe Flash Player ne postoji nakon instalacije
Pozdrav ! Danas sam instaliro Windows 7 x64 , kasnije sam probo pokrenut Texas holdem poker od zynge na facebboku i tražilo me naravno da instaliram flash player . Instaliro sam ponuđeni Flash player Zadnju verziju 11,1,102,55 no i dalje nemogu pokrenut igru , nakon loadinga ostaje crni ekran i ne baca nikakvu grešku . Također sam pokušao potražit stariju verziju Adobe flash playera no kad bi pokušao instalirat izbacilo bi mi upozorenje da postoji novija verzija i da tu verziju nemogu instalirat , osim internet explorer pokušo sam sa google chrom-om i mozilom no i dalje bez pomaka Reinstaliro sam porogram par puta bezupješno , jedina poruka koju vidim pritiskom na desni klik je Movie not loaded Možda netko zna kako da to rješim , bilo bi mi od pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
S ovih linkova skini cijeli setup, zatvori sve browsere i ponovi instalaciju... http://download.macromedia.com/pub/f...r_ax_32bit.exe http://download.macromedia.com/pub/f...ayer_32bit.exe
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Probaj ako ideš preko internet explorera upalit Compatibility mode. probaj instalirati neki drugi browser npr chrome pa vidi jel ti se šta promjenilo zato jer chrome automatski vuče flash |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
na mozili mi izbaci grešku : VerifyError: Error #1014: Class flashx.textLayout.container::ContainerController could not be found. ReferenceError: Error #1065: Variable MiniMFSPopUp is not defined. nakjon toga adobe flash plugin crashed |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
to i mene hebalo 3dana(isto igram poker na fejsu),kad skidaš flash player-instaliravaš ga- ja sam odma skinul i ono kaj nudi mcaffe securty scener(tak nekak se zove)i nakon toga mi je prodelal poker.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Daj probaj preko chroma on ima built in flash plugin tako da vjerujem da će ti preko njega raditi facebook poker aplikacija! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|