|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
SQL literatura na hrvatskom
Izgleda da ću se trebat malo pozabavit SQL bazama, pa bih volio imati neku dobru knjigu u koju ću povremeno zaviriti da osvježim memoriju. Malo sam googlao i pronasao http://www.knjizara.hr/detalji_proiz...rver-2005.aspx koja je na hrvatskom. Je li netko od vas ima koji drugi prijedlog za ovu temu na hrvatskom jeziku? Ako ima, molim link... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Najlakse ti se "osvjezit" sa skriptom sa nekog od fakseva na kojima se to predaje (FER, FOI, PMF?, TVZ...). A i vrlo cesto su skripte dobro napisane. Pitas ekipu koja to studira da ti skinu sa studentskog intraneta... No, ako imalo kuzis engleski, ne zaje_avaj se sa skriptama, imas pun net tutoriala i raznih magicnih videa koji to prilicno dobro objasne za pocetak. Dalje od low-mid znanja ces ipak morat prionut na posao i isprojektirat sam nes konkretno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
na koje baze točno misliš? sql server imaš besplatno za skinut hr verziju preko carneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo kod nas se radilo po ovome (PMF-MO): Skripta (teorija) - malo dosadna, ali dosta dobra Prezentacije s vjezbi Neki zadaci Iako po meni je dosta bolje od ovih vjezbi (jer su vjezbe i tak c/p od tamo...): w3scools sql tutorial (sta god ima na w3schools, tamo ucit, jer je stranica naprosto STRAVA), ali ipak engleski.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
@rodney hvala puno na ovim linkovima. Mislim da ću imat materijala za učiti, a ako bude malo uvijek mogu kupit debelu knjižurinu. ![]() Thx to all. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|