|
![]() |
#1 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Ljilja 4ever
Veceras na HRT1 u 00:05 imate priliku pogledati dramu švedskog redatelja Lucasa Moodyssona, Ljilja 4ver iliti zauvijek. Film sam gledao prije kakvih godinu dana u Kinoteci, u dvorani je bilo 8ero ljudi (uključujući kartodrapca ![]() Samo okvirno, na IMDB-u prosječna ocjena mu je 8/10! Vjerujte mi, teško ćete zaspati pritisnuti emocijama i mislima (barem je meni bilo tako). Nakon filma vidjet će te koliko je malo potrebno za sreću i koliko smo (nadam se) svi sretni što smo zajedno sa svojim voljenima. ![]() Iako je kasni termin, zamolio bih što više forumaša da ga pogleda, jer se isplati!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Will do, ako stignem zbog Rizika (turnir je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
....... copy-paste Potom Ljilja, povrijeđena nastavničkom uvredom, napušta školu, postaje žrtvom grupnog silovanja te doživljava izdaju najbolje prijateljice Natashe (Elina Benison). ...... ovo mi se više sviđa što odmah nisi rekao da je ovog tipa ![]()
![]() |
#5 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Hehe u svrhu daljnje popularizacije i animacije publike za filmom par slika glavne glumice (s ciljem privlačenja malodobnih masa ![]() Lagano artistički prikaz glumice: http://home.planet.nl/~sjvgestel/mfa...a/oksana12.jpg Malo izazovnija poza: http://home.planet.nl/~sjvgestel/mfa...a/oksana17.jpg I to je to .. ![]() Inace ime mlade ruskinje je Oksana Akinshina (87')
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni je to jedan od boljih filmova kaj sam vidio i BTW zove se Lilja 4-ever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
vv00t! vv00t! pR0n! ![]() šteta, sutra ujutro rano buđenje imam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Dobro Zjond ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Preumoran sam za gledati to, bio sam u kinu gledao sin city (Jessica Alba-najbolji komad u svemiru : goood : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
evo, poslusah te Zond i pogledao film... iako je malo kasnio, kojih pola sata.. Film jer realistican i meni je bil cist ok za pogledat...jeb*ga, cura nije imala srece u zivotu, a onoj njenoj staroj bi glavu s ramena iscupao ![]() ma onaj Volodja je najbolji, urokava se ljepilom (ko i svi ostali) i onda lagani Overdose... ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
dobar film.... isplatilo ga se pogledat, a ni ljilja nije losa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://www.geocities.com/Colosseum/T.../alphabet.html Ono zadnje slovo koje izgleda kao naopacko R se izgovara kao ya (kao primjer je dana eng rijec yard) sto bi znacilo Lilya 4-ever ili Lilja 4-ever ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Pa sve sam dobro napisao. Ti se zeznuo stvar ![]() |
![]() |
![]() |
|