|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
DROP DOWN MENU
trebo bi jedan drop down menu (<select></select>) tj. da u jednom imam opciju 1 i opciju 2 kad odaberem opciju 1 onda u slijedećem drop down imam opciju 3 i 4 a kad odaberem opciju 2 onda dobijem opciju 5 i 6. znam da to mogu s javom i cini mi se negdje sam procito s AJAX som ali moze li se to napravit sa php ili html jer ova dva prva jos nisam pogledo. P.S. postoje li kakvi php i opcenito web prog forumi da s hrvatski i da su aktivni. thx Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 08.11.2011. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Neznam sto tocno trebas al ovo bi ti trebalo uciniti nesto od toga ![]() HTML:
<html> <head> <script type="text/javascript"> function showOptins() { var odabranaOpcija= document.getElementById("glavni").value; if(odabranaOpcija == "opcija1"){ document.getElementById("opcija1").style.visibility = "visible"; document.getElementById("opcija2").style.visibility = "hidden"; }else{ document.getElementById("opcija2").style.visibility = "visible"; document.getElementById("opcija1").style.visibility = "hidden"; } } </script> </head> <body> <select id="glavni" onchange="showOptins();"> <option value="opcija1">Opcija 1</option> <option value="opcija2">Opcija 2</option> </select> <select id="opcija1" style="visibility:hidden;"> <option value="opcija3">Opcija 3</option> <option value="opcija4">Opcija 4</option> </select> <select id="opcija2" style="visibility:hidden;"> <option value="opcija5">Opcija 5</option> <option value="opcija6">Opcija 6</option> </select> </body> </html> Zadnje izmijenjeno od: zmotani10. 09.11.2011. u 13:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
<form action="test.php" method="POST">
PHP verzija.
PHP kod:
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 09.11.2011. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo ti gotovo rješenje: http://www.2shared.com/file/Cho9zJi2/Drop.html Izgled si u CSSu rješi kakav želiš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|