|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Wireless ne radi na Toshibi
Imam Toshibu NB100, prije mj dana mi je radio wireless na njoj, ali danas kada sam se probao spojiti nema niti jedne mreze na popisu, dok sa drugog kompa lovim 10 mreza u susjedstvu. Driveri su instalirani i kartica je enejblana. U cemu bi mogao biti problem, ili da skinem neki drugi wireless manager? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je li upaljena? Koliko znam, nju treba i 'hardverski' upaliti, a tek onda pokrenuti wlan manager.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Probaj ovako: Neznam kako na toshibinim laptopima ali vecina njih moras stisnut fn +f2 ili fn+f8 Takodjer sto je Coconut rekao,provjeri dali je wlan upaljen rucno,trebao bi imat kao jedan mali gumb/switch sa kojim se upali/ugasi wireless,pozicije gdje bi mogao biti,sa lijeve/desne strane sa strane,ispod toucha,odostraga gdje je ulaz za napajanje. Takodjer ako imas Xp,provjeri wireless zero configuration da nije na stop ili ako je probaj stop i opet start.To mozes da napravis da u run utipkas services.msc,tamo pod services pronadji wireless zerro configuration i probaj napravit navedeno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|