|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Otvaranje datoteka s Microsoft Excelom
Imam problem s otvaranjem excel datoteka. Naime uvezene datoteke ne mogu otvoriti excelom 2010 već mi laptop po defaultu datoteku otvara s excel starterom !? I to nikako ne mogu promijeniti. Međutim kad otvorim praznu radnu knjigu excel 2010 tada tu istu uvezenu datoteku mogu bez problemam prebaciti u nju i naravno otvoriti, ali ponovno kad ju otvaram otvara starterom, a ne "pravim" excelom. Kad onemogućim (deinstaliram) excel starter tad excel datoteku uopće nije moguće otvoriti! Nadam se da ste me razumjeli. Molim za pomoć! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Čak malo, ajmo po redu. Prvo, deinstaliraj taj cijeli starter paket. Drugo, što se desi - ikonice koje su povezane s excelom izgube tu poveznicu i na dabl klik te pita s kojim programom da otvoriš datoteku ili? U svakom slučaju, deinstal startera i eventualni repair instalacije office bi svakako trebao riješit situaciju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
I ja imam problema s officom pa da posudim temu malo,u pitanju je office 2010 i nece mi otvorit excel fileove od offica 2007 ili 2003 double clickom nisam siguran pogledat cu kad dodjem doma,otvara mi jedino kada udjem u excel i onda otvorim datoteku,probao sam sa repairom excela ali neide Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 24.10.2011. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Riješeno. Trebao sam izabrati da otvara excelom, ali je excel bio u Program files (x86), a ne u "normalnom" program filesu! (kaj znači taj x86?) Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.10.2011. u 22:47. Razlog: spajanje postova |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|