Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.10.2011., 20:16   #1
tomislav10
Registered User

tomislav10's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
(riješeno) Otvaranje datoteka s Microsoft Excelom

Imam problem s otvaranjem excel datoteka. Naime uvezene datoteke ne mogu otvoriti excelom 2010 već mi laptop po defaultu datoteku otvara s excel starterom !? I to nikako ne mogu promijeniti. Međutim kad otvorim praznu radnu knjigu excel 2010 tada tu istu uvezenu datoteku mogu bez problemam prebaciti u nju i naravno otvoriti, ali ponovno kad ju otvaram otvara starterom, a ne "pravim" excelom. Kad onemogućim (deinstaliram) excel starter tad excel datoteku uopće nije moguće otvoriti!

Nadam se da ste me razumjeli. Molim za pomoć!

tomislav10 je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2011., 12:44   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Čak malo, ajmo po redu. Prvo, deinstaliraj taj cijeli starter paket. Drugo, što se desi - ikonice koje su povezane s excelom izgube tu poveznicu i na dabl klik te pita s kojim programom da otvoriš datoteku ili? U svakom slučaju, deinstal startera i eventualni repair instalacije office bi svakako trebao riješit situaciju...
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.10.2011., 12:46   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Zašto ne makneš Starter i staviš normalni Office?
Staro 24.10.2011., 15:59   #4
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
I ja imam problema s officom pa da posudim temu malo,u pitanju je office 2010 i nece mi otvorit excel fileove od offica 2007 ili 2003 double clickom nisam siguran pogledat cu kad dodjem doma,otvara mi jedino kada udjem u excel i onda otvorim datoteku,probao sam sa repairom excela ali neide

Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 24.10.2011. u 16:06.
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2011., 21:39   #5
tomislav10
Registered User

tomislav10's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Riješeno. Trebao sam izabrati da otvara excelom, ali je excel bio u Program files (x86), a ne u "normalnom" program filesu! (kaj znači taj x86?)

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
I ja imam problema s officom pa da posudim temu malo,u pitanju je office 2010 i nece mi otvorit excel fileove od offica 2007 ili 2003 double clickom nisam siguran pogledat cu kad dodjem doma,otvara mi jedino kada udjem u excel i onda otvorim datoteku,probao sam sa repairom excela ali neide
Spremiš tu datoteku koju ne otvara i odeš na "otvori s", zatim nađeš excel u program filesu ili, kao što sam ja u program filesu (x86). Tak napraviš za jednu datoteku iz offica 2003 i offica 2007 i trebalo bi sve otvarati.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.10.2011. u 22:47. Razlog: spajanje postova
tomislav10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno