|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
problemi sa pinnacle externom TV karicom,zvuk
imam Pinnacle PSTV USB2 karticu koja uredno radi sa njenim osnovnim softwareom. Kada zelim napraviti cepture iz nekog drugog programa (dr.divx , pinnacle studio 9.1 , Ulead VideoStudio 8...) nikako nemogu dobiti audio (ton). ako neko mozda zna u cemu je problem molim da pomogne. Pokusao sam i sa deinstalacijom osnovnog softwarea no nije bilo rezultata. Inace radi se o notebooku; Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional Procesor Mobile Intel Pentium M, 2000 MHz (15 x 133) Naziv matične ploče Hewlett-Packard HP Compaq nx8220 Chipset na matičnoj ploči Intel Alviso i915PM Sistemska memorija 1024 MB (DDR2 SDRAM) Grafička kartica ATI MOBILITY RADEON X600 (64 MB) Zvučna kartica Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-1 Tvrdi disk (80 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) :confused: :confused:
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u tim programima u kojima pokusavas captureat trebala bi bit opcija di mozes namistit s kojeg ulaza na zvucnoj kartici ce vatat zvuk da li opce kod vanjskih tv kartica postoji, osim usb kabela, dodatni kabel kojim se prenosi zvuk?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne , uređaj se instalira kao USB video capture kartica i USB audio kartica.Treba u propertisima izabrati 'USB audio device' da bi program mogao snimati zvuk.Po defaultu je vjerojatno podešeno da koristi mikrofon ili Line in od standardne zvučne kartice.Isto tako treba obratiti pažnju da uređaj ima vlastiti mixer preko kojeg se podesi jačina zvuka... Ja nisam probao snimati sa nekim drugim programom jer mi odlično snima sa defaultnim programom - 720 x 576 MPEG2 VBR 9000 Kbits (max 15000 Kbits) uz zauzeće proca od 30-40% (nema hardwerski decoder).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|