|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Cooler za 3200+
Koji cooler bi mi preporučili za Athlon64 3200+, a da je što je moguće tiši. Thanx P.S. Ne bih rekao da ću ga overclockati, ali nikad se ne zna, pa uzmite i to u obzir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam zadovoljan sa svojim Zalmanom. Kad proc kloknem na 3200+ temp ne prelazi 55 C u ful opterećenju, al se Zalman vrti na 5 V/1400 rpm što je nečujno, a dobro hladi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Freezer64 definitivno. Jednostavno se montira , lakši je, jeftiniji, tiši a po nekim recenzijama na netu ( Zalman vs Freezer )i hladi bolje od Zalmana ... sve preporuke !
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da stane na svaku ploču jer s emontira na držače.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...gdje ga ima uzeti,je li pricamo o atlonu 64 ili....
![]() |
#8 |
Guest
|
imaš u linksu i hg-spotu.... i imaš ga u verzijama: Freezer64 za socket 754,939,940 Frezeer7 za socket 775 Freezer4 za socket 478 tako da ide na sve moguće sockete... i odličan je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
trenutno moj frezzer 64 je ugasen na 3000+ veniceu na stock, temp je 35*C!!! nalzi se 10 cm od tagana koj se grije ko svinja i 10 cm od ispušnog 12 cm fana na 800rpm... protok u kucistu je minimalan a ovo čudo radi savrseno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]() Svi zaboravljaju da je Freezer baziran na heatpipe tehnologiji dok Zalman koristi samo veliku površinu latica... Meni je Freezer već par mjeseci na 5V a temperatura mi nikad nije prešla 40C ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Dark side Moderator
|
Freeezer je zakon! mada bilo je ljudi kojima bas navodno i nije bio dobar. Ja sam super zadovoljan!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|