|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Laptop se smrzava
Laptop MSI gx700 prije radio super, nakon friške instalacije windoza 7 ultimate 64 bit isto radi dobro ali u COD4 svakih 20 - 30 min se smrzne, ostane samo neko krčanje u slušalicama , pa ga moram ugasiti na gumb ( na ništa ne reagira). Probao sam sa novim i starim driver-ima za audio i video ali ista stvar. Ima li tko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel se smrzava samo u dotičnoj igri ili u svim igrama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma samo tu igru imam instaliranu i drugo ni ne igram! Eh da, ne pregrijava se tako da to nije razlog! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prati temperature proca i grafe. Najbolje ti je to učiniti sa OCCT-om. Neka vrti 1h i pritom radi grafikone.
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gle u svakoj ovakvoj situaciji treba krenut s procesom eliminacije...ako ti se smrzava u toj igri, instaliraj drugu igru i vidi jel se s tom drugom igrom isto to događa, ako se ponavlja s tom drugom igrom...probat s drugim driverima (ako ne i reinstalacijom windowsa)...e tek onda kad se eliminiraju gore navedene mogućnosti onda lijepo postat temu...jer realno može bit brdo stvari, a ove gore opcije se bar brzo isprobaju i eliminiraju kao uzrok... nije svima do igranja vidovitog milana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pitao prije ponovne reinstalacije windoza u 10 dana samo iz razloga ako je neko možda imao isti problem tako da se ne moram opet zafrkavat sa instalacijom itd! A da ima brdo stvari koje mogu biti u banani znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Instalirao COD2 i smrzava se i na toj igrici, probao 2-3 vrste drivera za većinu komponenti,dva puta reinstall windoza 7 ultimate, ispuhao laptop iako se ne pregrijava i šta sad????? Eh da provjerio memoriju sa testom iz windoza, provjerio grafičku i ponovo memoriju sa Burnin testom i opet se smrzava!!! Pomoć, help, upomoć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
možda ti je cod instalacija u banani, probaj ga reinstalirat s drugog izvora o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma probao i novu instalaciju COD-a (prije reinstall windoza radio dobro), testirao s raznim alatima i grafiku, i hdd, memoriju i sve ok, a smrzava se i dalje. Jedino što nisam probao je spajanje na lan žicom a ne wifi kao do sada (upravo se ovoga sjetih), ali ne znam da bi mi wifi smrzao na obaj način komp - ili možda bi?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ha, mislim da sam djelomično našao grešku. Vratio stari image bez SP1 i sve šljaka ko vurica, e sad samo da nađem gdje me to kolje SP1! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|